Speltips 16/1 Angers – Paris Saint-Germain | Ligue 1

Speltips 16/1 Angers - Paris Saint-Germain | Ligue 1

Speltips 16/1 Angers – Paris Saint-Germain | Ligue 1
Vi flyttar fokus från Italien och tar oss en titt på en match i Ligue 1 mellan Angers och Paris Saint-Germain. Angers har en mycket stark form och ställs mot ett ännu formstarkare PSG som inte har förlorat på någon av sina sex senaste matcher.

Angers har gkjort det bättre än tidigare säsonger och ligger på en sjundeplats efter 19 spelade matcher. Man har tre poäng upp till europaspel och ställs i en tuff bortamatch mot PSG. Formen är relativt bra och man har vunnit två av sina tre senaste matcher, och då vill vi poängtera att man ställts mot topplag som Marseille, Lille och Monaco, vilket är lag som står på plats tre, fyra och sex. Man slog både Marseille och Lille men förlorade med 3-0 på bortaplan mot Monaco och man har verklige. visat att man är redo att stångas med storlagen. Mna har en offensiv som fungerar relativt bra men den defensiva delen behöver man höja om man vill bli ett topp-4 lag i Frankrike. Man har endast hållit nollan två av sina tio senaste matcher vilket är alldeles för svagt med tanke på att man har släppt in 13 mål under sina 10 senaste matcher. Ska man lyckas skrälla och plocka poäng även mot PSG så gäller det att man höjer sig i försvaret, för man ställs mot ett individuellt skickligt lag som kommer ställa till det för backlinjen.

Paris Saint-Germain är storfavoriten i detta möte, men man ska inte underskatta Angers som har överraskat under sina senaste matcher och har som sagt plockat tre poäng mot både Marseille och Lille. PSG har en otroligt stark offensiv-kapacitet och har gjort 12 mål under sina sex senaste matcher, vilket är ett snitt på två mål per match. Nu Man har endast släppt in två mål under dessa sex matcher och detta säger verkligen hur starka PSG är i sitt defensiva spel och otroligt nog är man minst lika starka offensivt. Ska man lyckas tre poäng så gäller det att inte tvinga fram sina anfallsspel utan tillåta Angers komma högt upp i banan för att sedan gå för kontringar. PSG har också ett mycket fint press-spel och med Pochettino vid rodret så har det sett mycket fint ut. Pochettino är en mycket bra head-to-head-coach och hans påverkan gällande coachning av individuella spelare kommer definitivt att höja PSG en nivå. Det ska bli mycket intressant att se hur man som storfavoriter tar sig an ett formstarkt Angers.

Speltips 16/1 Angers – Paris Saint-Germain | Ligue 1

Speltips | Över 9,5 hörnor | 1,90 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen har en stark offensiv men främst Paris SG som spelar med en central anfallare samt två yttrar och vi kan därför räkna med att spel via kanten ofta leder till hörnor. Ett lite udda spel än vad vi brukar rekommendera, men i detta möte så tror vi starkt på över 9,5 hörnor med turen på rätt sida. 1,90 gånger pengarna är helt klart spelvärt, lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar