Speltips 15/10 | Malaga – Leganes

Speltips 15/10 | Malaga – Leganes blir en spännande match att kika på. Bottenlaget möter mittenlaget i La liga. Som alla matcher i La Liga så är det oftast några lag som utmärker sig och resten är medelmåttiga lag. Om man bortser från Barcelona, Ath Madrid, Real Madrid, Sevilla så är de andra matcherna ganska jämna vilket kan göra det spännande. Skulle nästan säga att dom matcherna är roligare än storlag mot smålag.

Kollar vi snabbt på hemmalaget Malaga så har dom inte vunnit de åtta senaste matcherna och ligger just nu på sista plats i ligan med endast 1 poäng på 7 matcher. Bortalaget som heter Leganes ligger på stabila åttonde plats vilket ändå är bra för att nyligen tagit sig upp från Segunda Division som är Spanska motsvarigheten till vad vi kallar Superettan.

Malaga brukar ändå hänga med i ligan rätt bra men har inte gjort så bra ifrån sig denna säsongen. Frågan är om det kommer vinst idag eller om man blir nollad även i denna matchen. Leganes har ändå samlat 11 poäng och ligger inte alls långt bakom storlagen och verkligen inte långt ifrån topp 5.

Det känns som att det kommer att bli en rätt så jämn match trots allt. Man ska inte underskatta Malaga som förutom egentligen är ett bra lag har hemmaplan som också är en sak som brukar vara bra med supportrar som vill heja fram en vinst. Men frågan är om det räcker med det då man lyckats kryssa en match denna säsongen.

Speltips 15/10 | Malaga – Leganes. Vi kommer att spela på vinst för bortalaget just av den anledningen att dom ändå har vunnit några matcher och samlat poäng och vill nå topp 5. Till ett odds på hela 3.20 på vinst Leganes hos Mobilebet känns väldigt spelvärt oavsett bortaplan eller inte.

Speltips 15/10 | Malaga – Leganes

Spel: Leganes vinner matchen
Odds: 3.20 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar