Speltips 15/10 | Internazionale – AC Milan

Här kommer Speltips 15/10 | Internazionale – AC Milan som vi skulle kalla en riktig premium match. Ett av de större derbyna i Italien där San Siro är arenan för båda lagen. Visserligen kallar Inter arenan för Giuseppe Meazza.

Vilket fall som helst så är det en upplevelse av rang att vara på plats i Milano. San Siro tar över 80.000 supportrar i en ärlig och genuin miljö vilket är fantastiskt. Både Milan och Inter har över 50.000 besökare per match även på de sämre matcherna. De större matcherna samt detta derby fyller hela arenan och man får vara i god tid för att knipa en biljett. En folkfest utspelar sig utanför och innanför arenan. Utanför arenan så serveras det alla former av mat och dryck tillsamman med olika souvenirer där man kan köpa tröjor och halsdukar.

Som alltid i den Italienska topp fotbollen så bjuds man på en tillställning av supportrarna som levererar sånger och tifon från båda håll. Speciellt när det är derby i stan. Det är förmodligen en av det mäktigaste derbyn i världen. En häftig match att skåda både utanför och innanför arenan.

Inter ligger idag på andra platsen i Serie A strax efter Napoli. Detta året har man visat att man är på gång igen på allvar med att spela toppfotboll i Italien. Milan har köpt nya spelare och satsar också på att bli ett av de starkaste lagen i Italien. Man har en bit kvar att få laget samspelt och laget placerar sig på sjätte plats i Serie A just nu. Två riktigt bra lag i Italien.

Nu till Speltips 15/10 | Internazionale – AC Milan. Detta är självklart en höjdarmatch och det är två bra lag som möts ikväll. Det vi har kikat på är det senaste matcherna från båda lagen och har kommit fram till att vi faktiskt spikar Inter vinst ikväll. Vi tror att dom är allt för taggade på att följa Napoli i toppen att man inte tänker tappa poäng mot Milan som är lite upp och ner just nu. Mobilebet erbjuder hela 2.15 på att Inter vinner och det testar vi.

Speltips 15/10 | Internazionale – AC Milan

Spel: Inter vinner matchen
Odds: 2.15 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar