Speltips 15/9 Napoli – Fiorentina Serie A

Speltips 15/9 Napoli – Fiorentina | Det är återigen dags att vända blickarna mot Italien och Serie A där Napoli gästas av Fiorentina.

Napoli har med sin nya tränare Carlo Ancelotti lyckats skrapa ihop sex poäng under sina tre första matcher och man har ställts mot tuffa motståndare. Inledningsvis så ställdes man mot Lazio på bortaplan och vann med 1-2. I den andra omgången så slog man Milan på hemmaplan efter att ha vänt 0-2 underläge till 3-2 följt av en bortaförlust mot Sampdoria med 3-0. Nu ställs man mot ett Fiorentina och det gäller att man håller koll på det målfarliga Fiorentina. Fortsätter man visa upp den form som man hade i de två första matcherna så är det här en match som man ska vinna utan några problem.

Fiorentina har plockat lika många poäng med en match mindre spelad och man vann med 6-1 mot Chievo Verona i öppningsmatchen följt av en viktig 1-0 vinst hemma mot Udinese i andra matchen. Nu spelar man sin första bortamatch mot Napoli vilket kommer att bli tufft. Napoli har ett starkt anfallsspel och Fiorentina måste vara beredda på omställningarna som är ett av Napolis starkaste anfallsvapen. Fiorentina har som i vanlig ordning ett bra defensivt spel och lyckas man ligga lågt mot Napoli och försöker att kontra så har man goda chanser att plocka med sig en eller tre poäng ifrån San-Paolo Stadion.

Speltips 15/9 Napoli – Fiorentina

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Över 2,5 mål (1.62 gånger insatsen)
Motivering | Vi tror på en chansrik match med ett högt underhållningsvärde där bägge lagen kommer att skapa mycket lägen. För bägge lagen blir det här en tuff match och lyckas Napoli inte få ordning på försvarsspelet som har varit deras stora svaghet så kan Fiorentina likväl plocka tre poäng på bortaplan. Vi tror på en chansrik match och därav tror vi på att det minst blir tre mål i matchen. Ett helt klart säkert speltips.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Över 2,5 mål | Odds 1,62 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar