Speltips 15/8 Manchester City – Lyon | CL Kvarstfinal

Speltips 15/8 Manchester City - Lyon | CL Kvarstfinal

Speltips 15/8 Manchester City – Lyon | CL Kvarstfinal

Manchester City har haft en tuff säsong. Man hamnade 18 poäng bakom ligaettan Liverpool och har därmed en stor press på sig att slå ut Lyon för att säkra en semifinalplats. För att detta ska ske så behöver man se till att hålla hård bevakning på Lyons frontduo Memphis Depay och Dembele. Sergio Aguero har nu varit saknad ett tag i Manchester City men är nu osäker om han kommer att vara med i truppen inför den här matchen. Även om han skulle vara friskförklarad och med i truppen så har vi svårt att se att man direkt väljer att peta Gabriel Jesus. Är han med i truppen så kan vi förvänta oss ett inhopp om matchen står och väger. Lyon är inte en allt för stor uppgift för City som förväntas att ta sig vidare.

Lyon lyckades mirakulöst ta sig vidare genom att slå ut Juventus som var en av de stora favoriterna till att plocka hem CL-titeln. Man tog sig vidare genom en 1-2 förlust där man tog sig vidare på bortamålsregeln efter totalt 2-2 efter två matcher. Att slå ut Juventus är en tuff uppgift, men en minst lika tuff uppgift väntar fransmännen. För att ta sig vidare så gäller det att man spelar med ett kompakt försvarsspel och inte tillåter Sterling, Gabriel Jesus och Phil Foden rinna igenom backlinjen, som man är så van vid att se dem göra. Man har lyckligtvis inga skador och kommer att ställa upp med en full trupp och om man ska ta sig vidare så behöver de mesta stämma för Lyon. En mycket tuff match väntar.

Speltips 15/8 Manchester City – Lyon | CL Kvarstfinal

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Bägge lagen gör mål – Nej (1,86 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
I detta möte så är Manchester City numret för stort och Lyon har en väldigt tuff match att vänta. Man har överraskat stort och slagit ut Cristiano ronaldos Juventus efter ett dubbelmöte och huruvida man löser de defensiva gåtorna som följer när man ställs mot ett lag som Man City återstår att se. Oavsett hur man vrider och vänder på det så är det här en tuff uppgift för Lyon och vi väljer därav att spela på att bägge lagen inte gör mål i matchen.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar