Speltips 15/7 Frankrike – Kroatien VM FINAL

Speltips 15/7 Frankrike – Kroatien VM FINAL | Efter en fartfyllt månad med många skrällar och målrika matcher så är det äntligen dags för VM-final. Frankrike ställs mot Kroatien som kan bli en ny VM-guldmästare för första gången i nationens historia.

Frankrikehar haft ett mycket fint VM och Mbappé och Antonio Griezmann, Paul Pogba, Kanté och hela backlinjen samt målvakten Hugo Lloris har alla levererat på topp och man har tveklöst lyckas ta sig till en VM-final som man helt klart gjort sig förtjänta av. Man ställs mot ett Kroatien som spelat 120 minuter i tre matcher i rad. Frankrike har slagit ut Argentina i åttondelsfinalen, i kvartsfinalen slog man ut Uruguay och senast i semifinalen slog man ut Belgien. Med detta sagt så har man mött tre världslag och visat sig stå upp bra mot dessa. Därför är fransmännen favoriter till att lyfta pokalen och om fallet blir så återstår att se.

Kroatienhar också haft ett fint VM och man har spelat i en tuff grupp med Island, Argentina och Nigeria och lyckats sluta som gruppeta. I åttondelsfinalen slog man ut Danmark på straffar och man slog även värdnationen Ryssland på straffar i kvartsfinalen och senast i semifinalen mot England så vann man med 2-1 efter en förlägning. Kroatien har visat sig vara en svår nöt som ännu inte har blivit knäckt trots tre 120 minuters matcher. Kroatien kommer göra det mycket tufft för Frankrike i kvällens final och med tanke på att man har en världsspelare på varje position så är även självförtroendet på topp efter vinsten mot England där man låg under med 0-1 redan efter 5 minuter.

Speltips 15/7 Frankrike – Kroatien VM FINAL

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Att få lyfta pokalen – Kroatien (2,90 gånger insatsen)
Motivering | VM-finalen kommer att bli en tight historia där det är små marginaler som avgör. Bägge lagen har världsklass-spelare på varje position och varken Frankrike eller Kroatien har förlorat någon av sina matcher i VM. Frankrike har ett ungt och ett framför allt hungrigt lag som ställs mot ett otroligt stabilt och fysiskt och mentalt starkt Kroatien och vi tror någonstans att rutinen och mentala styrkan hos Kroatien kommer att vara avgörande. De vill mer än allt annat plocka nationens första VM-guld och därför tror vi på att kroatisk fotbollshistoria skrivs ikväll.

Matchen startar 17:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Att få lyfta pokalen – Kroatien | Odds 2,90 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar