Speltips 15/6 Marocko – Iran VM Grupp B Omgång 1

Speltips 15/6 Marocko – Iran VM Grupp B Omgång 1 | Idag är det andra matchdagen i VM och vi inleder med en match i grupp B mellan Marocko och Iran.

Marocko inleder ett VM med en otroligt bra form där de inte förlorat någon av sina 15 senaste matcher. Man har ställts mot motstånd som Ukraina, Slovakien och Serbien bl.a. och lyckats göra två mål mot de flesta lagen i 12 av sina 15 senaste matcher vilket är ett otroligt facit att komma till ett VM med. Självförtroendet är på topp och man ställs mot ett Iran där vi förväntar oss en jämn match. Marocco har en rad intressanta spelare som spelar i topplag. Lagets stjärnor är Nordin Amrabat, Mehdi Benatia, Achraf Hakimi och Younes Belhanda.

Iran har också en otroligt bra form med enbart två förluster av de 15 senaste matcherna, vilket också är en bra form och om Carlos Queiroz lyckas med det taktiska inför dagens match så kan Iran plocka en trepoängare som hade varit otrolig viktig i kvällens match. Lagets offensiva styrkor är Mehdi Taremi, Sardar Azmoun, Jahanbaksh där den sistnämnde vann skytteligan i Holland under året. Iran har även en bra bredd i truppen och har bl.a. Östersundspelaren Saman Ghoddos på bänken som har varit lovande senaste året i både Europa League och i Allsvenskan.

Inför dagens match så förutspår vi en otroligt jämn kamp där bägge måste plocka tre poäng för att de ska kunna ha en rimlig chans att ta sig vidare. Gruppen består av Marocko, Iran, Spanien och Portugal och dagens möte är trots svårigheten den lättaste matchen i gruppen på papper. Bägge lagen kommer att gå för en vinst och om man inte plockar tre poäng i dagens match så kommer man få det otroligt tufft att ta sig förbi Spanien och Portugal.

Speltips 15/6 Marocko – Iran VM Grupp B Omgång 1

Matchen mellan Marocko – Iran kickar igång 17:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Draw no bet – Iran vinst (2,55 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Antal mål – Under 1.5 (2,39 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Draw no bet – Iran vinst | Odds 2,55 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Under 1.5 | Odds 2,39 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar