Speltips 15/5 Aston Villa – Middlesbrough

Speltips 15/5 Aston Villa – Middlesbrough. Dags för en ny kvalmatch till engelska Premier League. Första mötet mellan bägge lagen blev 1-0 till Aston Villa som fick den blytunga segern och kommer till returmötet på hemmaplan med stort självförtroende. Lyckas Aston villa ta sig vidare så är det Fulham som väntar i en finalmatch om vem som får den sista kvalplatsen till Premier League.

Aston Villa har precis som Middlesbrough en stark form. På hemmaplan har de enbart förlorat 1 av sina 15 senaste matcher. De släpper in få mål och är ett lag som kan variera sitt spel. Aston Villa är starka i luftdueller och individuellt kreativa vilket leder till mycket skapade chanser och är något mer offensivt balanserade än defensivt balanserade. Aston Villa har en tendens att ha problem med att ställa om från anfall till försvar och det har lett till att en stor del av deras insläppta mål sker i samband med kontringar.

Middlesbrough har haft en genomgående fin säsong, precis som Aston Villa. Man har haft små dippar om två-tre matcher ett par gånger men man har gjort jobbet som krävts för att kvala till Premier League 2018/2019. Middlesbrough behöver göra mål mot Aston Villa och lyckas de trycka in 0-1 så är matchen helt plötsligt öppen igen. Middlesbrough spelar nu på bortaplan och mestadels av pressen ligger på Aston Villa med tanke på att de slog Middlesbrough på bortaplan.

Matchen är helt öppen och det är två snarlika lag som ställs mot varandra och allting kan hända. Aston Villa är favoriter inför kvällens möte men Middlesbrough ska man inte räkna bort. Vi förutsätter en jämn match med färre chanser men en tuff dragkamp på mittfältet som kommer att avgöra utfallet av resultatet. Bägge lagen har spelare som besitter mycket rutin och det är en svår match för bägge klubbarna.

Speltips 15/5 Aston Villa – Middlesbrough

Vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att få 100% bonus upp till 1000 kronor och ett riskfritt spel för 250 kronor.
Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Hemmalaget vinner (2,28 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig| Antal mål – över 2.5 (2,37 gånger insatsen)

Matchresultat – Hemmalaget vinner | Odds 2,28 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2.37 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar