Speltips 15/12 Wolverhampton – Chelsea | Premier League

Speltips 15/12 Wolverhampton - Chelsea | Premier League

Speltips 15/12 Wolverhampton – Chelsea | Premier League
Vi har en vecko-omgång att se fram emot och vi riktar blickarna mot mötet mellan Wolves och Chelsea. Chelsea är favoriten i detta möte och efter två raka förluster för Wolves så behöver man snabbt studsa tillbaka.

Wolverhamptons form pekar neråt och förhoppningsvis så har hemmalaget inte en längre negativ trend än de två raka matcherna som man förlorat. Man har mycket bra spelare men saknar tyvärr Jonny, Jimenez pga. skador samt Moutinho som har dragit på sig ett rött kort och missar därmed detta möte. Nu ställs man mot ett betydligt starkare Chelsea där man behöver hitta på något alldeles extra för att kunna ha chans att plocka poäng. Wolverhamptons svagheter är att man drar på sig väldigt mycket frisparkar i kritiska situationer både i och utanför straffområdet och mot ett bollskickligt lag som Chelsea så behöver man se upp. Man är ett lag som lyckas skapa chanser men är betydligt sämre på att förvalta dessa, men lyckas man förvalta sina chanser på ett bra sätt i detta möte så kan man mycket väl tre poäng.

Chelsea har favoritskapet på sin sida men vi ska inte glömma att det endast är fem poäng som skiljer lagen åt. Chelsea åkte på en tung förlust senast mot Everton i helgen med 1-0 och behöver precis som Wolves studsa tillbaka på vinnarspåret för att kunna plocka den där CL-platsen som man vill göra. Lampard har gjort det bra hittills och vi förväntar oss att se ett mycket hungrigt Chelsea på plan. Olivier Giroud är i form och med Kai Havertz samt Timo Werner längst fram så har vi en mycket stark trio som säkerligen kommer att se till att göra det tufft för hemmalagets backlinje. Det kommer att bli en tight match och under veckomatcher tenderar ofta de tre poängen hamna i favoriternas bagage. Det ska bli intressant att se hur Chelsea tar sig an Wolves på bortaplan.

Speltips 15/12 Wolverhampton – Chelsea | Premier League

Speltips | Chelsea vinst | 1,74 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Inför detta möte så ser vi att Wolves har en dålig trend och Chelsea har gått mycket bra i Premier League med Lampard så här långt. Wolves saknar tre viktiga spelare och utifrån deras negativa trend så tror vi starkt på en bortaseger under tisdagskvällen. Vi tackar för 1,74 för Chelsea vinst, lycka till!

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar