Speltips 15/11 Italien – Polen | Nations League

Bäst guide till att Streama Sport Online, Live Sport Stream och sport på TV. Vi hjälper dig att hitta sport på nätet och hos spelbolagen!

Speltips 15/11 Italien – Polen | Nations League
Vi har ett härligt avslut på veckan där vi kan få luta oss tillbaka i soffan och njuta av en match där Polen tas emot av Italien.

Italien står som grupptvåa med en poäng bakom Polen. Man ställs nu mot Polen på hemmaplan i en gruppfinal som kan bli avgörande. Man behöver plocka tre poäng i den här matchen och lyckas man med det så har man ett mycket bra utgångsläge eftersom att Polen ställs mot grupptrean Nederländerna i sista matchen. Italien har en stark trupp och en okej form i dagsläget och det är upp till bevis för att se om man kan lyckas slå Polen i en så här pass viktig match. Man har endast släppt in ett mål under sina fyra senaste matcher vilket är ett tydligt tecken på att det defensiva spelet fungerar väl. Polen har en stark offensiv och det blir intressant att se om Italien kan lyckas hålla emot.

Polen har en bra form och ställs på bortaplan mot Italien i en gruppfinal där varje poäng är extremt viktig. Man befinner sig i en tuff grupp beståendes av Polen, Italien, Nederländerna och även Bosnien. Polen leder gruppen efter fyra matcher med sina sju poäng och har Italien bakom sig på sex poäng följt av Nederländerna med sina fem poäng. Man har ett lag med erfarna spelare och även ännu starkare som ett kollektiv. Senast man förlorade en landskamp va i öppningsmatchen mot Nederländerna. Ska man lyckas plocka poäng mot ett hungrigt Italien så gäller det att man är kreativ nog för att kunna ta sig igenom italienarnas backlinje. Det är helt klart där utmaningen ligger.

Speltips 15/11 Italien – Polen | Nations League

Speltips | Under 2,5 mål | 1,68 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi tror på en match där bägge lagen inledningsvis spelar passivt. Inget av lagen vill riskera allt för mycket och när Italien dessutom har en så pass bra form och framför allt i det defensiva spelet så väljer vi tveklöst att spela på under 2,5 mål i matchen för 1,68 gånger pengarna. Lite kul info inför matchen är också att de fyra senaste matcherna mellan nationerna har slutat under 2,5 mål. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar