Speltips 15/1 Lazio – Roma | Derby della Capitale

Speltips 15/1 Lazio - Roma | Derby della Capitale

Speltips 15/1 Lazio – Roma | Derby della Capitale
En utan Italiens hetaste matcher spelas under fredag kväll och det är Derby della Capitale vi pratar om.

Lazio har haft en betydligt tuffare säsong än Roma. Dock så är man inte allt för långt bak. Man står på en åttondeplats och har plockat 28 poäng under sina 17 spelade matcher, vilket är sex poäng färre än huvudstadsrivalen Roma. Lazio har sämre form än Roma just nu och har under sina sju senaste matcher i Serie A vunnit tre matcher, spelat två oavgjorda och förlorat två stycken matcher. Dock så har man ställts mot ett bättre motstånd än Roma. Man har under dessa sju matcher släppt in åtta mål och gjort elva mål framåt. Ska man lyckas klättra i tabellen så behöver man se till att få ordning på försvarslåset. De flesta lagen har mycket hård bevakning på fjolårets skytteligavinnare Ciro Immobile. Han ligger just nu på 11 gjorda mål och har en tredjeplats i skytteligan. Offensiven går bra för Lazio och en annan som har gjort det bra är Caicedo, som är en targetspelare som kommer att göra sin påverkan på den här matchen om Simone Inzaghi väljer att ställa upp med både Immobile och Caicedo, som man gjorde senast mot Parma i 0-2 vinsten. Det ska bli mycket intressant att se Lazios reaktion på den här matchen.

Roma har gjort en mycket bra säsong hittills och är lite utav outsiders i Serie A. Man befinner sig i toppen av tabellen, närmare en tredjeplats med sina 34 poäng efter 17 spelade matcher. Man är i en bra form och lyckades plocka poäng mot en av titelfavoriterna Inter. Man har vunnit fem av sina sju senaste matcher i Serie A och har endast en förlust under dessa matcher i bortamatchen mot Atalanta. Roma har ett mycket bra lag och har även fina spelare som kan hoppa in från bänken och leverera. Man ställs i ett derby mot ett hungrigt Lazio och i derby della capitale så kan allt hända. För Romas del gäller det att man fortsätter att leverera framåt eftersom att man visat sig ha en mycket bra offensiv. Under sina sju senaste matcher så har man gjort 18 mål, vilket är en mycket bra siffra. Man har dock släppt in nio mål under dessa sju matcher och för att kunna hålla sig kvar i toppen så behöver man se till att göra det bättre defensivt. Lyckas man inte med detta under matchen mot Lazio så kommer man att få en mycket tuff match.

Speltips 15/1 Lazio – Roma | Derby della Capitale

Speltips | Över 2,5 mål | 1,60 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen spelar ofta matcher som slutar över 2,5 mål om vi ser på snittet under dessa sju senaste matchen vardera lag har spelat. Av lagens tillsammans 14 senaste matcher så har 9 utav dessa slutat över 2,5 mål och vi räknar med en målrik historia och ser fram emot Derby della Capitale under fredag. Vi hoppas att ni kommer njuta av matchen lika mycket som oss och önskar er ett stort lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar