Speltips 14/9 Huesca – Rayo Vallecano

Speltips 14/9 Huesca – Rayo Vallecano | Första matchen i La Liga efter uppehållet är ett möte mellan två nykomlingar. Ett spännande möte väntar under fredagskvällen.

Huesca har inte fått det helt lätt som nykomlingar i La Liga. Man vann öppningsmatchen med 1-2 på bortaplan mot Eibar följt av en 2-2 match på bortaplan mot Bilbao. Senast fick man återigen spela på bortaplan och den här gången var det mot Barcelona, luften gick ur och man förlorade med 8-2. Nu ställs man mot Rayo Vallecano i Huescas första hemmamatch. Man har trots allt lyckas plocka ihop 4 poäng efter tre matcher vilket ändå är ett godkänt resultat med tanke på att man är nykomlingar i La Liga vilket gör det extra svårt att etablera sig. Ytterligare en tuff match väntar och den här gången framför hemmapubliken.

Rayo Vallecano har fått en riktig tung start. Man har spelat två matcher och förlorat med 1-4 och 1-0. Man har dock ställts mot två starkare lag, Sevilla i den första omgången och Atletico Madrid i den andra omgången. Att ställa sig mot Huesca ger laget en bra värdemätare. Ska man lyckas hålla sig kvar i La Liga så gäller det att man spelar en defensivt bättre fotboll och lyckas göra en del mål framåt. Man har haft problem med bägge delarna, men vi ska inte döma ut Rayo Vallecano redan efter två omgångar, i synnerhet inte när man har mött två topplag. Rayo Vallecano kommer att ge Huesca en tuff match och vi tror på en chansrik match åt bägge sidor.

Speltips 14/9 Huesca – Rayo Vallecano

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Över 2,5 mål (1,88 gånger insatsen)
Motivering | Med tanke på att bägge lagen är relativt obalanserade så räknar vi med att att det blir en händelserik och målrik match åt bägge hållen. Vi har svårt att dra en favorit i den här matchen med tanke på att man har mött olika typer av motstånd och gjort ojämna insatser. Att det blir minst tre mål i matchen är mycket rimligt och det är minst sagt ett bra speltips.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Över 2,5 mål | Odds 1,88 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar