Speltips 14/9 Birmingham – West Bromwich

Speltips 14/9 Birmingham – West Bromwich | Det är äntligen dags för lite ligafotboll och vi beger oss till Championship i England för att se Birmingham ta emot degraderade West Bromwich.

Birmingham har fått en tuff inledning på säsongen. Man har enbart plockat fyra poäng på sex matcher och har inte plockat en enda vinst. Man har enbart lyckats göra fyra mål under dessa sex matcher och målen har kommit i två matcher. Man har dock haft ett helt okej försvarsspel och därav har många matcher blivit målsnåla. Vi tror därav att Birmingham kommer att låta West Bromwich skapa få chanser då man ligger lågt med sitt lag, men det gäller att man själv lyckas förvalta sina chanser framåt.Nu ställs man mot West Bromwich som har haft en bättre säsong så här långt och man förväntas få en tuff match.

West Bromwich har haft en bra inledning och man har plockat totalt tio poäng under de sex första matcherna. Man har ett fint anfallsspel och ett fungerande försvarsspel som har burit frukt och med tanke på att man har gjort elva mål under de fyra senaste matcherna så får man ett högt betyg. Man slog senast Stoke City med 2-1 som är ett starkt resultat för West Bromwich. Eftersom att Birmingham är ett defensivt starkt lag så behöver West Bromwich lyckas förvalta sina chanser som man gjort i de inledande matcherna och lyckas man med det så har man stor fördel till att plocka hem tre poäng.

Speltips 14/9 Birmingham – West Bromwich

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | West Bromwich vinner (2.38 gånger insatsen)
Motivering | Vi förväntas oss en riktigt jämn match. Birmingham släpper in få mål men gör sällan mål framåt medan West Bromwich gör många mål framåt och släpper in en del bakåt. Med tanke på bägge lagens form så lutar det mot att bortalaget vinner och vi rekommenderar speltipset starkt.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

West Bromwich vinner | Odds 2,38 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar