Speltips 14/8 Örgryte IS – Helsingborg Superettan

Speltips 14/8 Örgryte IS – Helsingborg Superettan | Två lag med visioner om att hitta tillbaka till allsvenskan drabbar samman i en tisdagsmatch.

Örgryte IS ligger just nu i mitten av tabellen på 27 poäng. Man har gjort 28 mål framåt och släppt in 20 mål under sina 17 matcher totalt. Man spelade senast 1-1 på bortaplan mot tabellettan Falkenbergs FF och det är ett starkt resultat att ta med sig till hemmamötet mot Helsingborg. Örgryte har dock inte långt upp till en tredjeplats som skulle innebära en kvalplats till allsvenskan och man ligger just nu fem poäng ifrån en tredjeplats med en match mindre spelat och tre poäng i den här matchen kommer att vara otroligt viktigt på jakten efter en plats i allsvenskan.

Helsingborg har gjort 34 mål och släppt in 17 mål på 17 matcher. Rent statistiskt så gör de alltså exakt två mål per match och släpper in ett mål vilket indikerar på en chansrik match som sannolikt innehåller många mål. Helsingborgs IF ligger just nu på en andraplats och har chansen att hamna på en förstaplats om de tar en poäng i den här matchen. HIF är klara favoriter och med tanke på att ÖIS har problem med målskyttet för tillfället så tror vi på att HIF kommer att styra matchen utan några större problem om de lyckas få till sitt spel som de har varit så duktiga på.

Speltips 14/8 Örgryte IS – Helsingborg Superettan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (1,99 gånger insatsen)
Motivering | Tisdagens match mellan ÖIS – HIF blir högst sannolikt en match med många chanser och många mål. Trots att ÖIS har haft två 0-0 matcher på kort tid så tror vi på att den här matchen blir en målrik historia med tanke på bägge lagens snitt.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 1,99 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar