Speltips 14/7 Belgien – England Bronsmatch VM

Speltips 14/7 Belgien – England Bronsmatch VM | Belgien har chansen att plocka sin första VM-medalj mot ett ungt England som tagit sig oväntat långt. Bägge lagen möttes i gruppspelet i en passiv match där Belgien plockade tre poäng.

Belgien har haft ett starkt VM och lyckats slå ut ett starkt Japan och VM-favoriten Brasilien i kvarsfinalen. I Semifinalen tog det dock stopp mot ett Frankrike som gjorde mål på en hörna via Umtiti och trots en jämnt match så lyckades inte Belgien hitta rätt och förlorade med 0-1. Belgien är det mer rutinerade laget i detta möte och bör dra fördel av detta men ett stort frågetecken är om hungern finns där eller inte. Det har ryktats i media att en del belgiska spelare inte vill spela bronsmatchen p.g.a. missnöje vilket inte låter rimligt men det kanske säga lite om hur stämningen i truppen är.

England har överraskat alla under årets VM och har varit otroligt duktiga på sina fasta situationer och har vunnit många dueller i luftrummet som lett till mål. England har ett otroligt ungt lag jämfört med tidigare år och är självklart hungriga efter en medalj. Englands insats i VM är absolut ingen besvikelse, man hade inga förväntningar och lyckades ändå ta sig till en semifinal vilket är otroligt starkt och därför tror vi att England går in i bronsmatchen med en bättre känsla än belgarna.

Speltips 14/7 Belgien – England Bronsmatch VM

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Matchvinnare – England (3,10 gånger insatsen)
Motivering | Bronsmatchen kommer bli oerhört tight och jämn. Belgien vann i gruppspelsmötet och inget av lagen hade övertag i matchen som var passiv från bägge nationerna. Belgiens insats i VM är självklart stark men det känns som att belgarna ser det lite som en besvikelse att vara så nära en final men inte lyckats ta sig hela vägen. England har också gjort en stark insats som sagt och har en liten bättre känsla att ta med sig till bronsmatchen och med tanke på den hungriga unga truppen som England har så tror vi att de plockar en vinst och tar bronsmedaljen.

Matchen mellan Belgien – England startar 16:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Matchvinnare – England | Odds 3,10 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar