Speltips 14/6 Ryssland – Saudiarabien VM 2018

 • Speltips 14/6 Ryssland – Saudiarabien VM 2018 | ÄNTLIGEN dags för VM 2018 som så många fans har väntat på. Hemmanationen Ryssland inviger världsmästerskapet genom att ta emot Saudiarabien.

  Ryssland som är värdnation för VM har höga förväntningar på sig och med förväntningar följer alltid pressen med. Matchen spelas i den ryska staden Gelendzjik och är otroligt laddad både sportsligt och politiskt med tanke på nationernas inflytande i världen. Många internationella medier har pumpat upp matchen och det ska bli otroligt spännande att se hur Ryssland tar sig an Saudiarabien. Ryssland är en storfavorit i kvällens match och förväntas vinna matchen utan några problem, men vi tror inte att det kommer att vara helt lätt att knipa en seger för Ryssland. All press ligger på ryssarna och att vinna en match i VM på beställning är det endast få lag som klarar av.

  Saudiarabien är VMs outsiderlag och man vet inte riktigt var de ligger kvalitémässigt. De är långt ifrån tippade till att gå vidare men de kommer definitivt ha inflytande i hur gruppen slutar. Lyckas Saudiarabien trycka in ett mål idag och plocka tre poäng i något som isåfall skulle vara en chockseger så kan de ge Saudiarabien tillräckligt med luft under vingarna för att ta ytterligare en trepoängare antingen mot Egypten och mindre sannolikt mot Uruguay som har det bästa laget i gruppen på papper.

  Inför dagens match så tror vi på en match där bägge lagen kommer att gå för seger. Saudiarabien vill självklart ta sig vidare i gruppen och man har tre matcher på sig och då finns det ingen anledning att spela defensivt. Första matchen i VM brukar ofta vara något passiv men vi tror att dagens match kommer att vara en avvikelse. Bägge nationerna är laddade och ingen kommer att vika sig. Vi tror dock på ett Ryssland som styr matchbilden, men om de lyckas vara tillräckligt effektiva till att knipa en seger återstår att se.

  Speltips 14/6 Ryssland – Saudiarabien VM 2018

  Invigningsmatchen i VM mellan Ryssland – Saudiarabien kickar igång 17:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

  Speltips A | Högsannolik | Resultat + Båda lagen gör mål – 1 + Nej (1,95 gånger insatsen)
  Speltips B | Högsannolik | Antal kort – Över 3.5 (1,90 gånger insatsen)

  Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

  Resultat + Båda lagen gör mål – 1 + Nej | Odds 1,95 | Hos Betsson
  Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

  Antal kort – Över 3.5 | Odds 1,90 | Hos Betsson
  Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

   

  Relevanta artiklar