Speltips 14/5 AIK – Östersund FK

Speltips 14/5 AIK – Östersund FK | Dags att rikta fokus inom Sveriges gränser och framför allt AIK som tar emot Östersund. AIK har gått väldigt stark i de inledande matcherna. Med sina 18 poäng på 8 matcher så kommer de att gå in med ett stort självförtroende inför kvällens drabbning mot Östersund. AIK har en balanserad spelstil med både defensiv och offensiv kraft i sitt spel. Stockholmslaget varierar sitt anfallsspel med genomskärare, inlägg och med individuella prestationer vilket gör laget oförutsägbara och svåra att försvara sig emot.

Östersund har det fortsatt tufft efter uttåget i Europa League. Det kan bero på att säsongen blir väldigt lång när man både spelar i Europa efter att ordinarie säsongen i Sverige avslutats och detta tror vi har bitit hårt på Östersund. ÖFK har enbart 7 poäng på 7 matcher, 4 förluster, två vinster och en oavgjord match. Ska man lyckas plocka poäng mot det formstarka AIK som man gästas i sin åttonde match så måste Östersundspelarna överträffa sig själva och hitta tillbaka till den bollbehandlingen de hade förra säsongen, både i Sverige och främst i Europa League.

Vi vet att bägge lagen är otroligt starka och kan vända negativa trender. AIK har idag en väldigt stark form och på förhand så ser vi AIK som storfavorit inför kvällens möte. Östersund är tillräckligt duktiga för att plocka en, eller tre poäng i kvällens match och ska de göra detta så får de inte göra några individuella misstag. Då kan matchen bli tuff för bägge lagen.

Vi tror på en match med många chanser där ÖFK är det aggressivare laget framåt. ÖFK kan inte gå för en poäng i denna match även om det skulle vara positivt mot ett lag som AIK. ÖFK behöver en vinst för att vända trenden och AIK vill inget annat än plocka tre poäng med tanke på formen och självförtroendet som man har just nu.

Speltips 14/5 AIK – Östersund FK

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Matchresultat – Hemmalaget vinner (1,94 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Antal mål – Över 2.5 (2,28 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Matchresultat – Hemmalaget vinner | Odds 1,94 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Antal mål – Över 2.5 | Odds 2.28 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar