Speltips 14/4 | Atalanta – Inter Milan

Speltips 14/4 | Atalanta – Inter Milan. Äntligen lördag och dags för ytterligare en fokusmatch. Vi tar oss till Italien och vi kommer att få se Atalanta ta emot Inter i den 32a omgången i Serie A.

Bägge lag har mycket att spela för, Atalanta ligger fyra poäng bakom en Europa League kvalmatch och behöver göra ett sista ryck efter deras uttåg mot Borussia Dortmund i Europa League för att kunna ha chans att få spela ute i Europa säsongen 2018/19.
Atalantas form har under 2018 varit svajig i jämförelse till hur de spelade under första halvan av säsongen där de vann match efter match. Senast spelade man 1-1 borta mot SPAL och matchen innan det besegrades man på hemmaplan av Sampdoria. Atalanta saknar Spinazzola och Ilicic som är skadade samt Andrea PEtagna som är avstängd. Men vad vi vet är att Atalanta är bra på att variera sitt spel och använder ofta spelare som är utanför startelvan för att få vila sina spelare. Därför så tror vi inte att skadorna och avstängningarna kommer att påverka Bergamolaget så mycket.

Inter kommer från en tung förlust borta mot Torino och innan det en 0-0 match mot rivalen AC Milan efter många missade chanser för inte minst sagt Mauro Icardi. Det är tydligt att Inter befinner sig i en period där Inters tränare Spalletti inte kan räkna med att han får vad han vill ha få ut av laget. Man har Sett sig besegras av Genoa och man har slagit Sampdoria med 5-0 och plockat poäng mot Napoli. Ett minst sagt oförutsägbart inter gästar Atalanta på Stadio Atleti Azzurri d’Italia.

Speltips 14/4 | Atalanta – Inter Milan

Precis som senaste omgången så väljer vi att plocka ut två spel där vi anser att ena spelet, spelalternativ ’’A’’ är högsannolik och spelalternativ ’’B’’ är rimlig och ger ett bättre odds.
Vi säger tack till Betsson för dagens fina odds i vår fokusmatch som kickar igång 20:45 svensk tid. Passa på som ny spelare att nyttja ett riskfritt spel på upp till 1000kr hos Betsson!

Oavgjort pengar tillbaka vid bortavinst | Odds 1.91 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Båda lagen att göra mål – Nej | Odds 2.00 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar