Speltips 14/3 Milan – Napoli | Serie A

Speltips 14/3 Milan - Napoli | Serie A

Speltips 14/3 Milan – Napoli | Serie A
Det är dags för ett hett möte i Serie A där Milan tar emot Napoli i en match som är mycket viktig för bägge lagen.

Milan gjorde en stark insats mot Manchester United i veckans omgång i Europa League. Man tog med sig ett stabilt 1-1 resultat från Old Trafford med många spelare borta och ställs nu återigen i ett toppmöte mot Napoli. Man saknar otroligt viktiga spealre som Bennacer, Mandzukic, Rebic, Romagnoli, Zlatan Ibrahimovic, Theo Hernandez samt Hakan Calhanoglu. I princip alla dessa spelare har en startplats i laget förutom Mandzukic som är där för att lasta av Zlatan och tråkigt nog så saknas bägge. Dock så har man lyckats få ihop en mycket sammansvetsad trupp och det ska sägas att samtliga spelare även saknades i Europa League-matchen mot Manchester United och med tanke på att man trots det tog poäng på Old Trafford så kan vi konstatera att det är en mycket bra boost för psyket i milanolägret. Nu ställs man återigen i en viktig match och har självförtroendet med sig mot Napoli. För att vinna så gäller det att man precis som mot Man United gör en defensivt stabil insats, för gör man det så hänger det på att man förvaltar sina lägen bra. Milan har en bättre form nu än vad man haft på ett tag och det ska bli intressant att se om formen håller i sig.

Napoli har haft det tuffare mot slutet och har blandat och gett. Dock så har man inte förlorat under någon av sina tre senaste matcher och ser offensivt starka ut. Man har gjort åtta mål under de tre senaste matcherna men har även släppt in fyra mål vilket inte är superstarkt defensivt. De som saknas inför detta möte är Ghoulam och Petagna vilket inte är något större avbräck för Napoli. Man har en inarbetad spelidé som har fungerat superbra vid vissa tillfällen och sämre under andra tillfällen och i dessa matcher gäller det att ta fram sina kvaliteter för att kunna klättra i tabellen. Napoli står på en sjätteplats och behöver plocka en trepoängare för att inte halka efter. Man har två matcher mindre spelade än Atalanta som står på en fjärdeplats och det här är Napolis chans att ta igen. Dock så är dessa två hängmatcher mot Milan och Juventus vilket gör det svårare för Napoli att knappa in på lagen ovanför. Kvaliteterna finns där och om Gattuso lyckas lösa uppgiften mot sitt gamla Milan återstår att se.

Speltips 14/3 Milan – Napoli | Serie A

Speltips | Milan vinner | 2,63 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen har en hög högstanivå och helt okej form. Dock så kan vi konstatera att Milan har en starkare offensiv än Napoli som har starkare offensiv än Milan för tillfället. Bägge lagen kan plocka tre poäng under detta möte men vi tror att Milan lyckas dra det längsta strået med tanke på att man gjorde en stabil insats mot Man United vilket helt klart ger laget ett stort självförtroende och det ska tilläggas att insatsen i övrigt var mycket stark från de rödsvarta. Detta gör Milan till favoriter under detta möte och 2,63 gånger insatsen är absolut värt att testa. Lycka till!

 

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar