Speltips 14/3 Arsenal – Tottenham | Premier League

Speltips 14/3 Arsenal - Tottenham | Premier League

Speltips 14/3 Arsenal – Tottenham | Premier League
Ett londonderby väntar oss på söndag och det är Arsenal som tar emot Tottenham i en match som är mycket viktig för bägge lagen.

Arsenal har gjort det bra under sina senaste matcher och tog en tung vinst i veckans Europa League-match mot Olympiacos på bortaplan. Man slog grekerna med 1-3 på bortaplan efter att ha tagit ledningen med 1-0. Sedan lyckades man efter ett försvarsmisstag släppa in 1-1. Just dessa försvarsmisstagen har skett med jämna mellanrum under säsongen men har blivit mer och mer under den senaste perioden. Man lyckades ställa till det för sig hela två gånger mot Olympiacos. Förutom målet man åkte på så lyckades mittbacken David Luiz efter en felpassning frispela Olympiacos som inte lykckades förvalta läget bra alls vilket var tur för Arsenals del. Nu ställs man mot Tottenham i en match som är viktig för bägge lagen. Tottenham riskerar att halka efter allt för mycket i jakten på Champions League-platsen samtidigt som Arsenal behöver en viktig derbyvinst för att vända trenden. Det ska bli mycket intressant att se hur Arteta tar sig an uppgiften, för senast mot Olympiacos så spelade man mycket bra stundtals, men var svagare på att förvalta sina lägen trots tre gjorda mål.

Tottenham har en otroligt bra form just nu och har kommit igång med ett bra snitt på målskörden och det ska bli intressant att se hur man tacklar Arsenal på bortaplan. Man har inte förlorat mot Arsenal sedan 2018 och har sedan dess spelat oavgjort två gånger och vunnit tre matcher, vilket ger Tottenham en psykologisk fördel inför derbyt. Man har även på sistone gjort det bra defensivt och har endast släppt in ett enda mål under sina fem senaste matcher och har gjort 15 mål framåt, vilket är mycket starkt gjort av Mourinhos Tottenham. Nyckeln i en vinst under detta möte för Tottenham ligger i att göra en defensivt bra insats, för offensivt så kommer man garanterat att vara farliga och lyckas man göra det bra i det defensiva spelet mot Arsenal och kan spela kontrollerat så kan vi räkna med tre poäng för Tottenham. Dock så är det ett derby och mycket mer faktorer spelar in, så som psyke och annat, men även där har Tottenham som sagt en fördel.

Speltips 14/3 Arsenal – Tottenham | Premier League

Speltips | Tottenham vinst | 2,88 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har ett mycket hett derby framför oss mellan två lag som vill klättra i tabellen. Enligt oddsen så är Arsenal favoriterna till att vinna matchen, men i våra ögon så lyser Tottenham starkast just nu och därför så kan vi inte undvika att spela en bortavinst för 2,88 gånger insatsen. Vi ser fram emot matchen och önskar dig som ryggar ett stort lycka till!

Matchen startar 17:30 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar