Speltips 14/2 Inter – Lazio | Serie A

Speltips 14/2 Inter - Lazio | Serie A

Speltips 14/2 Inter – Lazio | Serie A
Veckans sista speltips avgörs i Serie A där Inter tar emot Lazio i ett möte där Inter har chans att ta sig förbi Milan och avsluta omgången som ligaledare.

Inter har gjort en mycket bra säsong hittills och är favoriter till att vinna Serie A. Man befinner sig just nu två poäng bakom Milan som åkte på en förlust mot Spezia på bortaplan med 2-0 och nu har man chans att plocka tre poäng och passera stadsrivalen och ta en ligaledning efter 22 omgångar. Inter har en otroligt stark trupp och har även en bra bredd som är mycket viktig för laget om man ska kunna ta sig hela vägen och titulera sig som ligasegrare i slutet på säsongen. Man saknar heller inte några spelare inför detta möte och förutsättningarna kan knappast vara bättre än vad de är. Ska man lyckas plocka tre poäng mot Lazio så gäller det att Inter fortsätter med att spela en offensivt farlig fotboll och tonar ner på de defensiva misstagen som kan komma med jämna mellanrum. Man är en klar favorit i detta möte men behöver se till att spela på topp om man ska lyckas bräcka det formstarka Lazio.

Lazio har en mycket bra form och har sex raka segrar i Serie A. Man står på plats sex i ligan med 40 poäng och har vid en vinst i detta möte möjlighet att gå om självaste Juventus och ställa sig på en tredjeplats i tabellen. Dock gäller det att Roma och Napoli inte viner sina matcher för att detta ska ske. Man har ett mycket starkt lag som Simone Inzaghi verkligen har fått fart på igen och man kommer inte ge Inter en lätt match. Lazio har överraskat förr och har absolut chansen att plocka tre poäng i detta möte och för att göra detta så behöver man se till att sätta hård markering på Lukaku och Lautaro Martinez som ofta hittar varandra genom fina kombinationer. Lazios svaghet är kontringar som man har emot sig samtidigt som styrkan ligger i sina offensiva kontringar. Man behöver alltså spela ett spel där man ligger lågt, för att få Inter att droppa ner djupt i banan för att sedan kunna anfalla så fort man brutit bollen. Huruvida Biancocelesti lyckas med detta återstår att se.

Speltips 14/2 Inter – Lazio | Serie A

Motivering
Vi har en toppmatch framför oss som vi länge sett fram emot och extra kul är det att bägge lagen är i bra form. Det som talar för Inter är deras offensiva muskler. Dock har man haft svårigheter så fort det blir en större press på laget, vilket det kommer att vara i detta möte då man har chansen att gå om Milan som man nu så länge har jagat. Dock så tror vi att det blir alldeles för svårt att slå ett formstarkt Lazio och ett oavgjort resultat är mest troligt. Vi väljer dock att spela lite mer säkert och spela på dubbelchans där X2 är mycket spelvärt. Vi ser fram emot matchen och önskar er lycka till!

Speltips | Dubbelchans – X2 | 2,12 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar