Speltips 14/11 Sverige – Kroatien | Nations League

  1. Speltips 14/11 Sverige – Kroatien | Nations League
    Det är äntligen dags att få se blågult spela en landskamp. Man ställs mot Kroatien som man senast förlorade mot i 2-1 matchen på bortaplan och nu tar man emot kroaterna på svensk mark. För bägge lagen är matchen viktig men för Sverige är det här en ödesmatch eftersom att man vid en förlust tappar sin plats i Nations League divison A.

Sverige står på en fjärdeplats i gruppen och riskerar att åka ner om man inte plockar poäng i detta möte. Man behöver gå för en vinst vilket sätter en än mer större press på det svenska landslaget. Man förlorade senast i träningslandskampen i veckan mot Danmark med 2-0 på bortaplan vilket ses som en svag insats ur blågult perspektiv. Man befinner sig i en mycket tuff grupp och det ska bli intressant att se hur man höjer sig inför den här matchen. Visserligen så spelade man långt ifrån med startelvan men fallet var lika för Danmarks del. Man ställs mot Kroatien under lördagskvällen vilket blir en mycket tuff utmaning för Janne. Lyckas man spela med ett stabilt defensivt spel så tror vi att resten kommer att lösa sig eftersom att svenska landslaget har en hel del spelare med starka offensiva kvaliteter.

Kroatien står på en tredjeplats i gruppen och med två matcher kvar så handlar det endast om att plocka tredjeplatsen för att inte flyttas ner i nations league-divisionerna. Portugal och Frankrike står bägge på 10 poäng och Kroatien har sina tre poäng medan Sverige har noll poäng. Ett oavgjort resultat för Kroatien hade varit viktigt vilket hade tvingat Sverige till att plocka tre poäng i sin sista match på bortaplan mot Frankrike. För Kroatiens del lär vi se ett passivt defensivt spel där man inte tar allt för stora risker offensivt. Man kommer högst troligt inte anfalla med större delen av laget utan kommer att satsa på kontringar eftersom att Sverige är tvingade att spela ett offensivt spel ju längre matchen lider, om det nu skulle vara oavgjort fram tills dess.

Speltips 14/11 Sverige – Kroatien | Nations League

Speltips | Under 2,5 mål | 1,63  gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en riktigt viktig match framför oss sett ifrån svenska ögon. Sverige måste som sagt gå för tre poäng och det finns ingen anledning att hålla tillbaka. Man kommer troligen spela med hög press under större delen av matchen men för Jannes del gäller det även att han hittar en balans och inte tröttar ut landslaget. Kroatien kommer att utnyttja läget och försöka sig på kontringar mot Sverige. Med tanke på att Kroatien nöjer sig med en poäng så bäddar matchen för en målsnål historia. Därav väljer vi att spela under 2,5 mål för 1,63 gånger pengarna.

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till Mr Green för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar