Speltips 14/10 Portugal – Sverige | Play-off Nations League

Speltips 14/10 Portugal - Sverige | Play-off Nations League

Speltips 14/10 Portugal – Sverige | Play-off Nations League
Det är dags för den fjärde omgången i gruppspelet och den här gången är det Tyskland som tar emot Schweiz i en match där bägge lagen behöver gå för vinst.

Portugal har en betydligt mycket bättre trupp än Sverige och blir därav den naturliga favoriten i detta möte. Man leder gruppen på målskillnad efter att ha lyckats plocka sju poäng under sina tre matcher. Frankrike står på lika många poäng och Portugal kommer att gå för en vinst i detta möte. Man har enormt talangfulla och stora rutinerade spelare så som Cristiano Ronaldo, Joao Felix och Pepe. Nu ställs man mot ett betydligt svagare Sverige individuellt, men ett mycket bra fungerande lag. Ska Portugal lyckas slå Sverige så gäller det att man är beredd på omställningarna som Sverige kommer att försöka sig på för att kunna kontra mot Portugal. Fortsätter man att spela stabilt defensivt så är sannolikheten stor att man plockar tre poäng här.

Sverige har inte lyckats plocka poäng i dödens grupp, som den kallas. Bestående av Kroatien, Frankrike och Portugal, vilket är en svår prövning för Sverige. Man slog Ryssland i förra veckans träningsmatch med 1-2 följt av en förlust mot Kroatien med 1-2. Dock så imponerade Sverige på väldigt många och man visade upp en väldigt attraktiv anfallsfotboll. Ska man lyckas slå Portugal så gäller det att alla lagets delar gör en bra insats. Det gäller framför allt att defensiven fungerar stabilt. Sverige har en bra offensiv och tenderar att ofta prestera framåt. Nu blir det mycket fokus på att spela med ett tryggt posessionspel och gå på anfall när Portugal inte står helt rätt. Dejan Kulusevski gjorde en bra match mot Kroatien och lyckas Alexander Isak, om han startar, göra en bra match så kan vi räkna med att Sverige plockar en poäng.

Speltips 14/10 Portugal – Sverige | Play-off Nations League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | Slutresultat – X2 (2,37 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket spännande match framför oss och kan räkna med ett jämnt möte med tanke på att pressen ligger på Portugal. Sverige såg ut att spela en trygg fotboll mot Kroatien även om det inte räckte hela vägen och vi räknar med att man gör en bra match mot Portugal. Sverige har visat att man kan slå Portugal sett till de två senaste matcherna, där Portugal tagit en vinst och Sverige en. Vi väljer att spela X2 eftersom att oddset är högt och att det är ett mycket sannolikt spel med tanke på vad Sverige visade upp senast. Nu håller vi tummarna för blågult, lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar