Speltips 13/9 | Spurs – Dortmund

Speltips 13/9 | Spurs – Dortmund. Kvällens match mellan Tottenham och Borussia Dortmund spelas kl 20.45 i London på Wembleystadion. Ett riktigt hett möte mellan två stora starka stabila lag. Spurs har på senaste år varit väldigt stabila i Premier League och börjat visa framfötterna. Samtidigt har man även visat sig i Europaspel. Harry kane är också en framgångssaga som tagit laget framåt i många matcher. Andra spelare som för laget framåt offensivt är Lamela, Alli och Dembele. Man värvade i somras Aurier från Paris Saint-Germain för att ytterligare förstärka försvaret.

Borussia Dortmund är riktigt vassa i Bundesliga och placerar sig oftast topp tre på säsongen. Samtidigt tar man sig till Champions League år efter år vilket visar vilka kvalitéer detta laget har. Dessutom var det inte allt för länge sen man var nära att vinna finalen mot Bayern Munchen år 2013. Man har också värvat lite nya spelare för att förstärka truppen. Ett riktigt stjärnskott är Svenska Alexander Isak som köptes från AIK i Januari 2017 för ca 85 miljoner kronor. En jätte affär för den unga anfallaren. Alexander Isak har precis börjat få speltid i klubben och har visat sig upp sig ordentligt. Dortmund tror på den unga talangen och självklart är det extra roligt att det är en Svensk spelare.

Det kommer att bli en väldigt spännande match ikväll tror vi. Två lag som gillar att pressa framåt kan skapa många ytor och då en hel del målchanser. Vilket lag som kommer att vinna är väldigt svårt att säga. Gruppen består av Dortmund, Tottenham, APOEL och Real Madrid. En ganska så tuff match vilket innebär att alla poäng och mål är väldigt viktiga för dessa lag ikväll. Förmodligen kommer Tottenham pressa väldigt mycket och Dortmund gå på kontringar. Blir en väldigt spännande match att kolla på!

Speltips 13/9 | Spurs – Dortmund. Vi tänker oss en rivstart och chansar på spelet Över 1.5 mål i första halvlek vilket betyder att det behöver bli två mål i första halvlek. Detta till ett odds på 2.50 via Mobilebet. Missa inte att ta del av deras erbjudanden för nya kunder.

 

Speltips 13/9 | Spurs – Dortmund

Spel: Över 1.5 mål i första halvlek
Odds: 2.50 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar