Speltips 13/9 | Liverpool – Sevilla

Speltips 13/9 | Liverpool – Sevilla. Ikväll är det dags för ytterligare matcher i Champions League. Denna match spelas i Liverpool hemma på Anfield. Det var ett bra tag sedan man spelade en Champions League match på denna arena. Liverpool har vunnit Champions League hela fem gånger 1977, 1978, 1981, 1984, 2005. Nu är man taggade att åter igen tävla i turneringen men också sugna på ytterligare en titel. Ikväll spelar man mot Spanska storklubben Sevilla som brukar ta sig till gruppspelen i CL. Ett väldigt intressant möte.

Liverpool har fortsatt överraska både i Europa men samtidigt i ligan. Man börjar växa som klubb och få mer och mer självförtroende. Även att man inte köpt spelare för miljardbelopp så lyckas man ändå förvalta alla bra spelare man har i klubben och har även sålt några spelare för hyfsat bra pengar. Laget är lite segstartade denna säsongen av Premier League då man samlat sju poäng på fyra matcher. Senast åkte man på en riktig torsk på hela 5-0 borta mot Manchester City.

Nu är det nya tag och första matchen i Champions League vilket blir mycket roligt för alla fans. You never walk alone sjungs igår på Celtic matchen mot PSG där det slutade med en kross från Parisarna med hela 0-5. Idag ska den sjungas igen fast på Anfeild som brukar skapa en riktigt härlig känsla.

Sevilla som är en av de större klubbarna i Spanien och La Liga har startat säsongen med sju poäng på tre matcher och ligger nu trea i tabellen efter Barcelona och Real Sociedad vilket ändå är bra i denna jämna liga. Favorittippad att vinna matchen är Liverpool. Egentligen så är det inte jätte stora klasskillnader på lagen utan bör vara rätt jämt.

Nu till Speltips 13/9 | Liverpool – Sevilla. Vi tror på en spännande och rolig match med en hel del målchanser från båda håll. Vilket för oss till speltipset Över 1.5 mål i första halvlek vilket innebär att det måste komma två mål i första halvlek oavsett lag. Det känns rätt rimligt till ett bra odds på hela 2.30 hos Mobilebet som erbjuder bra odds. Passa på att nyttja bonusarna för nya kunder!

Speltips 13/9 | Liverpool – Sevilla

Spel: Över 1.5 mål i första halvlek
Odds: 2.30 @Mobilebet | 100% bonus upp till 2500kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar