Speltips 13/9 Numancia – Sporting Gijon Copa Del Rey

Speltips 13/9 Numancia – Sporting Gijon Copa Del Rey | Det är dags för två jämna lag att ställas mot varandra i Copa Del Rey. Bägge lagen spelar i Segunda Division till vardags och vi har en spännande match framför oss.

Numancia har fått en lite sämre start på säsongen än Sporting Gijon. Man har vunnit en match, förlorat en och spelat oavgjort två gånger. Man har släppt in sju mål på fyra matcher vilket är ett svagt resultat och indikerar på ett svagt försvarsspel som vi förväntar oss även i den här matchen. Dock så gjort man ett lyft senast och slog Elche med 1-0 på hemmaplan. Man kommer att få det riktigt tufft mot det balanserade Sporting Gijon som kommer på besök och ska man lyckas vinna så gäller det att höja kvalitén på försvarsspelet.

Sporting Gijon har fått en riktigt bra start på säsongen med sju poäng plockade efter fyra spelade matcher. Man har visat upp ett bra offensivt och defensivt spel och kommer vara ett av topplagen i Segunda Division. Nu ställs man mot ett Numancia på bortaplan och precis som de allra flesta lagen så förväntas Sporting Gijon få en tuff match på bortaplan och ska man lyckas vinna matchen så behöver man utnyttja Numancias svaga försvarsspel och sätta sina chanser. Lyckas man komma igenom Numancias försvar, vilket vi förutsätter, så har man en stor chans att vinna den här matchen.

Speltips 13/9 Numancia – Sporting Gijon Copa Del Rey

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Sporting Gijon vinner (4,35 gånger insatsen)
Motivering | Vi förväntar oss en jämn match och förmodligen en lite chansfattigare sådan. Sporting Gijon har varit snäppet vassare än Numancia och bör kunna ta sig igenom den här matchen med en vinst. Vi tycker att det är ett helt klart spelvärt odds och vill därav rekommendera er detta spel.

Matchen startar 20:00 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Sporting Gijon vinner | Odds 4,35 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar