Speltips 13/9 Elche – Granada Copa Del Rey

Speltips 13/9 Elche – Granada Copa Del Rey | Då är det dags för ett möte mellan två lag som har haft helt olika typer av starter på säsongen. Hemmalaget har fått det tufft medan bortalaget Granada har gått som tåget.

Elche har haft en tuff inledning på säsongen. Man inledde med två kryss och har förlorat två matchen på raken. Nu ställs man mot ett lag med bättre form och man behöver se till att vända på den negativa trenden. Nu har man chans att ta sig vidare i Copa Del Rey vilket hade gett laget enorm energi och en boost som man behöver som mest när man går igenom en tuffare period. Man har trots detta spelat ett helt okej försvarsspel med enbart fyra mål insläppta på fyra matcher, vilket är bra för ett lag som enbart har två poäng på fyra matcher. Ska man lyckas ta sig vidare så är det viktiga att den offensiva delen av laget höjer sig och ser till att skapa chanser.

Granada har precis som Elche inlett säsongen med en 0-0 match följt av en 1-1 match. Däremot så lyckades man få luft under vingarna och vinna två raka matcher med 2-0 på hemmaplan och 1-3 på bortaplan och Granada ser ut att vara i en bra form. Man har enbart släppt in två mål under sina fyra matcher och man ser just nu riktigt starka ut. Granada är storfavorit i den här matchen och huruvida man satsar på att ta sig långt i Copa Del Rey återstår att se. Vi tror starkt på att man byter ut en del spelare och roterar på truppen som för övrigt har en formkurva åt rätt håll. Man kommer att se till att göra det ordentligt tufft för hemmalaget.

Speltips 13/9 Elche – Granada Copa Del Rey

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (2,30 gånger insatsen)
Motivering | Hemmalaget förväntas att få det riktigt tufft, delvis för att man har en dålig form och även för att bortalaget går som tåget för tillfället. Vi rekommenderar er starkt att spela på en bortavinst då det är ett alldeles för bra odds med tanke på omständigheterna. Det enda som talar emot Granada är att en eventuell rotation på truppen kan ställa till det, men man är nivåer bättre än Elche just nu och därför så tror vi starkt på en bortavinst.

Matchen startar 22:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Bortalaget vinner | Odds 2,30 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar