Speltips 13/8 Trelleborgs FF – GIF Sundsvall

Speltips 13/8 Trelleborgs FF – GIF Sundsvall | Ny vecka och det innebär såklart nya Allsvenska matcher. Trelleborgs FF tar emot GIF Sundsvall på hemmaplan i en match där bottenlaget Trelleborgs FF är i stort behov av att plocka poäng.

Trelleborgs FF har det otroligt tufft just nu och har enbart plockat 12 poäng på 15 matcher och det ser väldigt mörkt ut. Dock så lyckades man senast ta med sig en poäng efter att ha spelat 1-1 mot IFK Norrköping på hemmaplan och vi tror på ett TFF med stort självförtroende i kvällens match. Om Trelleborgs FF lyckas höja sig en nivå så har de stora chanser att behålla sin plats i allsvenskan inför kommande säsong just för att det är väldigt tight i tabellen för tillfället.

GIF Sundsvall har vunnit två, förlorat två och spelat oavgjort två matcher av deras sex senaste. Man befinner sig på en åttondeplats i tabellen och GIF Sundsvall är just nu ett lag som blandar och ger. Sundsvall har dock haft ett tufft motstånd mot slutet och har trots detta gjort det bra och därför så tror vi att GIF Sundsvall kommer att se till att TFF får det tufft ikväll.

Speltips 13/8 Trelleborgs FF – GIF Sundsvall

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Bortalaget vinner (2,40 gånger insatsen)
Motivering | Inför kvällens match så kommer ett positivt och laddat Trelleborg ställa upp och med tanke på att man tog en poäng mot IFK Norrköping i sin senaste match så kommer man sent att vika sig. Dock så har GIF Sundsvall stått upp bra mot tufft motstånd i sina senaste matcher och vi ser därav GIF Sundsvall som favoriter inför kvällens möte och tror även på att de lyckas plocka hem tre poäng.

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Bortalaget vinner | Odds 2,40 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar