Speltips 13/8 RB Leipzig – Atletico Madrid | CL kvartsfinal

Speltips 13/8 RB Leipzig - Atletico Madrid | CL kvartsfinal

Speltips 13/8 RB Leipzig – Atletico Madrid | CL kvartsfinal
Under torsdagens kvartsfinal så ställs RB Leipzig mot Atletico Madrid i ett möte där mycket kan hända, men där Atletico Madrid kliver in på plan som favoriter. Bägge lagen tog en tredjeplats i sina respektive ligor och vi har ett jämnt möte framför oss.

RB Leipzig gjorde återigen en bra säsong och har parkerat på tredjeplatsen i Bundesliga vilket innebär spel i Champions League inför nästa säsong. Man har en stark trupp med kreativa spelare men dock inte lika rutinerade. Anfallsstjärnan Timo Werner valde att ansluta till Chelsea istället för att avsluta säsongen med RB Leipzig och är därför ett stort avbräck för Leipzig vilket får det tufft offensivt mot ett defensivt starkt Atletico Madrid. Ska man lyckas ta sig vidare så gäller det att man gör en offensivt bra match och lyckas stoppa det kontringsstarka Atletico Madrid.

Atletico Madrid har gjort en bra säsong och har lyckats slå ut fjolårets Champions League-mästare och Premier League-mästarna Liverpool. Man har återigen visat att man spelar en defensiv och offensiv fotboll i världsklass och tar med sig ett bra facit inför detta möte. Man har nio raka matcher utan förlust och har hållit nollan i fem av dessa matcher vilket är ett mycket bra och viktigt facit att ta med sig till ett enkelmöte i ett kvartsfinalsmöte i Champions League. Man kommer att starta med Joao Felix och Alvaro Morata längst fram och vi tror att duon kommer att ställa till det runtom Leipzigs backlinje. Atletico Madrid har en trupp med enorm rutin och tyskarna har en riktigt tuff match att vänta.

Speltips 13/8 RB Leipzig – Atletico Madrid| CL kvartsfinal

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Atletico Madrid vinst (2,40 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Efter att RB Leipzig anfallsstjärna Timo Werner valt att gå vidare till Chelsea istället för att avsluta säsongen i de tyska laget så tror vi på att Atletico Madrid har en stor fördel. RB Leipzig kommer att starka med den före detta romaspelaren Patrick Schick längst fram. I detta möte så talar det mesta för Atletico Madrid men i pressade situationer likt CL-kvartsfinaler så kan allt hända. Dock så lutar pendeln mot Atletico Madrid och vi väljer därför att spela en rak tvåa. Oddset är alldeles för bra anser vi eftersom att spanjorerna har en stark trupp med sig och att spela en rak tvåa för 2,40 gånger pengarna är absolut något extra.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar