Speltips 13/6 Palermo – Frosinone Kval till Serie A

 • Speltips 13/6 Palermo – Frosinone Kval till Serie A | Nu är det endast två lag kvar som gör upp om den tredje och sista platsen till Serie A 2018-2019, nämligen Palermo och Frosinone.

  Palermo har haft en bra säsong där de hittat en balans mellan försvar och anfall på ett sätt som gett utdelning i en hel rad matcher. Nu har man slagit ut den otroligt starke jokern Venezia efter 1-1 på bortaplan och stabila 1-0 på hemmaplan. Palermo hade en hel del chanser under bägge matcherna och var nära på att göra mål flera gånger vilket är ett positivt tecken inför de sista två matcherna mot Frosinone. Palermo har en grym form med 3 vinster och 3 oavgjorda matcher under de sista 6 matcherna och har för närvarande vind i seglet.

  Frosinone har precis som Palermo 3 vinster och 3 oavgjorda matcher under de sex senaste matcherna och har lyckats göra mål i samtliga matcher och enbart släppt in 5 mål. Frosinone har slagit ut Cittadella efter två matcher som slutade 1-1. Anledningen till att Frosinone gick vidare var pga att tabellplaceringen i Serie B var bättre än Cittadellas och i Italien så går man på tabellplacering om bägge matcherna slutar lika.

  Inför kvällens match så tror vi att Palermo kommer att fortsätta vara offensiva och inte vara försiktiga när det kommer till spel på offensiv planhalva. Tack vare deras uppoffrande anfallsspel så har de lyckats komma långt den här säsongen och faktum är att de enbart var en poäng från direktplats till Serie A. Vi tror att Palermo är redo för spel i Serie A och ser inte Frosinone som ett större hot mot Palermo vad vi anser att Palermo är mot Frosinone. Inget lag har däremot råd att göra misstag i en sån här viktig match och även om något av lagen kniper en vinst ikväll så är det långt ifrån över.

  Speltips 13/6 Palermo – Frosinone Kval till Serie A

  Kvällens match mellan GAIS – Örgryte FF kickar igång 20:30 och vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

  Speltips A | Högsannolik | Antal mål – 2 eller 3 (1,89 gånger insatsen)
  Speltips B | Högsannolik | Halvtidsresultat – Oavgjort (1,89 gånger insatsen)

  Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

  Antal mål – 2 eller 3 | Odds 1,89 | Hos Betsson
  Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

  Halvtidsresultat – Oavgjort | Odds 1,89 | Hos Betsson
  Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

   

  Relevanta artiklar