Speltips 13/4 | Girona FC – Real Betis

Speltips 13/4 | Girona FC – Real Betis. I kvällens fokusmatch riktar vi blicken mot Spanien och inte allra minst Girona mot Real Betis.

Girona ligger på 44 poäng i La Liga och har alltså 3 poäng upp till en Europa League kvalplats som hade blivit historisk för klubben. Real Betis ligger på 49 poäng med en direktplats till Europa League och ligan är därav otroligt jämnt, som i vanlig ordning när vi blickar mellan plats 4 och nedåt. Därtill så är det värt att tillägga att Villareal och Sevilla ligger på sjätte respektive sjundeplats på 47 och 46 poäng.

Senaste tre omgångarna för Girona så har de gjort 4 mål och släppt in 12 stycken, varav två förluster och en kryssmatch. I dagsläget så finns det inget som tyder på att Girona kommer undan med en seger, men de kommer inte heller bli en enkel match då bägge lagen liggr väldigt nära varandra i tabellen och med 7 omgångar kvar så finns det ingen anledning för Girona att släppa släppa fokuset från ett eventuell Europa League spel till hösten.

Real Betis har varit otroligt starka i år och har bjudit på kreativitet och har haft en bra balans offensivt som defensivt. Mycket talar för att Real Betis plockar en direktplats till Europa League, men med få poäng skiljer de närmaste lagen åt i tabellen och europaplatsen är långt ifrån säkrad.

Speltips 13/4 | Girona FC – Real Betis

I kvällens drabbning så kommer vi att få se två spelande lag som inte kommer att nöja sig med ett lika resultat. Bägge lagen behöver plocka en vinst och trots Gironas svacka så tror vi att det blir en tuff match för bägge lagen. Matchen sparkar igång 21:00 har vi två speltips som vi kommer att dela med oss av. Spelalternativ ’’A’’ förutspår vi högsannolikt och spelalternativ ’’B’’ anser vi vara ’’rimlig’’. Speltips A – Matchen slutar X2 (Ger 1,58 gånger pengarna hos Nordicbet). Speltips B – Antal mål i matchen,under 2.5 (Ger 1,96 gånger pengarna hos Nordicbet).

Oavgjort eller Real Betis | Odds 1.58 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Under 2.5 mål i matchen | Odds 1.96 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar