Speltips 13/11 Norge – Lettland | VM-kval

Speltips 13/11 Norge - Lettland | VM-kval

Speltips 13/11 Norge – Lettland | VM-kval

Speltips 13/11 Norge – Lettland | VM-kval | Återigen är det landslagsuppehåll och vi vill kika närmare på en mycket intressant match där Norge tar emot Lettland i en match som är extremt viktig för Norges del. Gruppen består av Nederländerna som har 19 poäng, Norge har 17 poäng och bara två poäng bakom hittar vi Turkiet fölljt av Montenegro på 11 poäng. Lettland är borträknade då man endast har plockat fem poäng och längst ner i tabellen hittar vi Gibraltar på 0 poäng. Det är endast två matcher kvar att spela och Norge har Nederländerna och Lettland kvar att spela mot samtidigt som Turkiet har Gibraltar på spelschemat och Montenegro. Det ska bli mycket intressant att se hur den här gruppen slutar och vi håller tummarna för ett norskt avancemang.

Norge

Norge har som sagt lyckats plocka 15 poäng under sina åtta spelade matcher och med två matcher kvar så kan man hamna på allt mellan plats 1-4. För att lyckas slå Lettland så behöver Norge fortsätta på det inslagna vägen då man endast förlorat en av sina åtta spelade matcher i gruppen. Man har spelat oavgjort två gånger och vunnit fem matcher vilket är mycket starkt. Man har under sina fem senaste matcher endast släppt in tre mål och har gjort elva mål framåt vilket är ett mycket fint facit att ta med sig inför detta möte.

Lettland

Lettland har haft ett mycket tufft VM-kval och har endast plockat på sig fem poäng under sina åtta spelade matcher. Man har förlorat fem matcher, vunnit en och spelat oavgjort två gånger och har därav inte något att spela för mer än stoltheten. Man har under sina fem senaste matcher vunnit en match, spelat oavgjort en och förlorat tre matcher. Man har släppt in sex mål och endast gjort fyra mål framåt och förväntas att få det mycket tufft mot Norge som inte går för något annat än en ren vinst. Det ska bli intressant att se hur motivationen ser ut hos i Lettlands landslag. För att lyckas plocka poäng så behöver man se till att spela med ett stabilt försvarsspel.

Speltips 13/11 Norge – Lettland | VM-kval

Motivering till speltipset

Vi har en klar favorit i detta möte och det är hemmalaget Norge. Man har en bra form samtidigt som detta är en måstematch för Norge och vi tror absolut att man löser uppgiften och desssutom med bravur. En möjlig överkörning väntar vilket öppnar upp för en målrik tillställning och att matcen slutar med över 3,5 mål ger oss otroliga 2,35 gånger insatsen och vi tackar och bockar. Vi vill även önska er alla som ryggar ett stort lycka till!

Speltips 13/11 Norge – Lettland | VM-kval

Över 3,5 mål | 2,35 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 18:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar