Speltips 13/11 Colombia – Uruguay | VM-kval

Speltips 13/11 Colombia – Uruguay | VM-kval
Låt oss presentera en av veckans toppmatcher, nämligen Colombia – Uruguay som spelas 21:30 på fredag.

Colombia står just nu på fyra poäng efter två spelade matcher. Man spelade senast 2-2 på bortaplan mot Chile och vann matchen innan med 3-0 på hemmaplan mot Venezuela. Man har ett mycket bra lag där i princip varje spelare spelar i ett topplag i Europa och man har mycket att komma med vilket medför höga krav och en stor press. Man tog med sig en viktig poäng senast mot Chile efter att Radamel Falcao hittat rätt på övertid och med tanke på vilket trupp man besitter så bör man även kunna ställa till det för Uruguay. Man har ett mycket balanserat lag med mestadels offensiva starka spelare som James Rodriguez, Duvan Zapata, Luis Muriel och Juan Cuadrado. Carlos Queiroz är en tränare med bra försvarsidéer och mot ett lag som Uruguay så blir det en bra värdemätare.

Uruguay har plockat tre poäng under sina två matcher och plockade tre poäng mot Chile i 2-1 vinsten och förlorade senast mot Ecuador med 4-2 på bortaplan, vilket är ett svagt facit från Uruguayanerna. Man har ett mycket starkt lag med spelare som Luis Suarez, Federico Valverde, Rodrigo Bentancur och andra erfarna spelare. Nu ställs man mot ett defensivt starkt Colombia och med tanke på att Uruguay har ett offensivt starkt lag så blir det mycket intressant att se hur matchbilden utvecklas. Vi tror på att Uruguay får det tufft och ska man lyckas plocka en eller tre poäng så gäller det att man bidrar med en bra prestation.

Speltips 13/11 Colombia – Uruguay | VM-kval

Speltips | Colombia vinst | 1,95 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Senast lagen möttes var under 2016 och då slutade matchen 2-2. Nu ställs den erfarne tränaren Carlos Queiroz mot Oscar Tabarez i en viktig match inför VM-kvalet. Colombia har en bättre form än Uruguay och med tanke på 4-2 förlusten senast för Uruguay mot Ecuador så kan självförtroendet knappast vara på topp. Därför väljer vi att spela på vinst för formstarka Colombia. Lycka till!

Matchen startar 21:30 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar