Speltips 13/11 Bosnien – Finland | VM-kval

Speltips 13/11 Bosnien - Finland | VM-kval

Speltips 13/11 Bosnien – Finland | VM-kval

Speltips 13/11 Bosnien – Finland | VM-kval | Ett mycket hett möte väntar under lördagen där Bosnien och Finland drabbar samman i ett möte där inget av lagen har råd att förlora. Gruppen består av Frankrike som står på en förstaplats med 12 poäng. På en andraplats hittar vi Ukraina följt av Finland på plats tre med åtta poäng. Bakom Finland så har vi Bosnien på sju poäng följt av Kazakstan som endast har tre poäng. Det ska bli mycket intressant att se vilka lag som tar sig vidare. Med två matcher kvar så sitter inget lag säkert.

Bosnien

Bosnien har som sagt sju poäng och en fjärdeplats i gruppen men klättrar upp till en andraplats i tabellen vid en vinst. Ukraina och Kazakstan har endast en match kvar vilket innebär att Ukrana hamnar på en tredjeplats om Bosnien eller Finland plockar tre poäng i detta möte. Bosnien har under sina fem senaste matcher i gruppspelet förlorat en match, spelat oavgjort tre gånger och vunnit endast ett möte. Under dessa fem matcher så har man släppt in fem mål och gjort sex mål, vilket är lite för svagt för ett lag med bosniens kaliber. Man har erfarna spelare i varje lagdel och man kan tycka att man bör ha gjort ett bättre kval med tanke på att man endast har sju poäng efter sex spelade omgångar. Man är favoriter i detta möte men behöver göra en bra match för att lyckas plocka tre poäng mot ett hungrigt Finland. Huruvida man lyckas med detta eller ej återstår att se.

Finland

Finland har ingen lätt uppgift. Man ställs mot Bosnien på bortaplan och i den sista matchen så ställs man mot Frankrike som inte alls blir en lätt match. Man får hoppas på att Frankrike är klara inför den sista omgången och kan gå ut och spela oberoende av resultatet. Finland har under sina fem senaste matcher vunnit två, förlorat två och spelat oavgjort i en match. Man har gjort fyra mål framåt och släppt in lika många. För att lyckas slå Bosnien så behöver man spela med ett starkt defensivt spel och offensivt sätt så behöver man se till att förvalta de chanser som man kommer att få. Det ska bli mycket intressant att se hur Finland tacklar uppgiften.

Speltips 13/11 Bosnien – Finland | VM-kval

Motivering till speltipset

Vi har ett mycket spännande möte framför oss och tror på att tillfälligheter kommer att avgöra detta. Inget av lagen har råd att förlora och spelschemat ser definitivt tuffare ut för Finland som ställs mot Frankrike i den sista matchen. Att matchen slutar oavgjort känns därför mest troligt med tanke på att det är två defensivt starka lag som ställs mot varandra i en match som inget av lagen har råd att förlora. Vi ser fram emot detta möte och önskar er alla som ryggar ett stort lycka till.

Speltips 13/11 Bosnien – Finland | VM-kval

Oavgjort | 3,35 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ändras.

Matchen startar 15:00 och vi riktar ett stort tack till Scandibet för de generösa oddsen. Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar