Speltips 13/1 Juventus – Genoa | Coppa Italia

Speltips 13/1 Juventus - Genoa | Coppa Italia

Speltips 13/1 Juventus – Genoa | Coppa Italia
Ligamästarna Juventus ställs mot Genoa på onsdag för spel i Coppa Italia. Juventus har hittat formen igen och ser ut att vara på väg att komma i toppform, som vi är vana vid att se turinlaget. Samtidigt så har Genoa haft en mycket tuff säsong och ligger på en 17e plats i Serie A.

Juventus har som sagt en mycket bra form i dagsläget och lyckades förra veckan bryta Milans svit där man inte hade förlorat sedan i mars 2020. Man slog Milan på bortaplan med hela 1-3 efter en mycket stark insats. I helgen hade man dock det tufft mot Sassuolo men lyckades få med sig ett 3-1 resultat med sig i en match där Sassuolo gjorde det mycket svårt för Juventus. Man har verkligen vaknat till efter 0-3 förlusten mot Fiorentina på hemmaplan. Man har nu tre raka segrar och man har gjort 10 mål totalt under dessa tre matcher, vilket är en mycket stark siffra. Nu ställs man mot ett desarmerat Genoa och är storfavoriter i detta möte. Allt annat än vinst är underkänt för Pirlo och Juventus. Man har ett tillräckligt bra lag för att ge Demiral och andra som normalt startar på bänken speltid. Samtidigt har man utrymme att vila ett flertal startspelare inför mötet mot Inter som man ställs mot på bortaplan på söndag. Det ska bli intressant att se hur Pirlo väljer att forma laget inför säsongens första Coppa Italia-match för Juventus del.

Genoa har det mycket tufft just nu och det är på sätt och vis sorgligt att se italiens äldsta klubb, som fortfarande är aktiv, ligga på plats 17 med endast två poängs försprång mot Torino som står på en nedflyttningsplats. Man har även oturen att få möte Juventus i Coppa Italia, men vi kan räkna med att Genoa inte kommer att slita ut sig i den här matchen, med tanke på hur situationen i ligatabellen ser ut. Dock så har man höjt sig och plockat på sig lite poäng mot slutet. I de fyra senaste matcherna i Serie A så har man plockat sju poäng. Dvs lika många som man gjorde under sina första 13 matcher. Ska Genoa lyckas ta sig vidare så tror vi att man kommer att spela defensivt och tvinga Juventus jaga boll. Huruvida man kan hantera den höga pressen som Juventus kommer att sätta under delar av matchen återstår att se. Men en mycket tuff match väntar för Genoa och allt annat än en förlust vore i dagsläget överraskande.

Speltips 13/1 Juventus – Genoa | Coppa Italia

Speltips | Över 2,5 mål | 1,60 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Bägge lagen kommer att vila sina ordinarie startspelare och lämna plats för bänkspelare och reserver. Detta tenderar ofta att ha en negativ påverkan i just försvarsspelet och kopplingen mellan lagdelarna och därför så väljer vi tveklöst att spela på över 2,5 mål som bör sitta till stor sannolikhet. Vi hoppas på en målrik match och önskar dig som ryggar detta spel ett stort lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar