Speltips 12/9 | Roma – Athletico Madrid

Speltips 12/9 | Roma – Athletico Madrid. Nu är det äntligen dags för ännu en Champions League match. En rolig match mellan två riktigt stora lag vrån två olika länder som är kända för bra att spela riktigt bra och teknisk fotboll. Det ena laget är från Italiens huvudstad och det andra från Spaniens huvudstad. För bara två omgångar sedan var Athletico Madrid i final mot Real Madrid. Athletico gjorde verkligen en riktigt världsklass turnering men föll på mållinjen tyvärr och åkte ut på straffar. Roma har inte kommit lika långt men har ändå stått emot de större lagen väldigt bra och skrällt en hel del mål de senaste omgångarna. Båda lagen har alltså en hel del vana inför att spela i Champions League.

Nu startar Champions League på nytt och det ska bli spännande att se vad båda dessa lag har att ge under turneringen. Grupp C som dessa lag tillhör känns ganska svår faktiskt. Chelsea och Qarabag ingår i gruppen. Kan bli en mycket spännande grupp som kan gå lite hur som helst.

Kollar man på dagsform mellan Roma och Athletico Madrid så ligger dom rätt lika på det planet. Båda lagen har startat ligan lite sådär utan full pott på poäng. Två lag som brukar prestera men har haft en dålig start. Däremot har både La Liga och Serie A precis börjat så man kan inte analysera det så mycket hittills.

Lagen emellan har inte tidigare spelat mot varann heller så det blir en helt ny match att vänta för båda lagen vilket också är spännande. Vi tror nog ändå att det kommer att bli en ganska jämn match mellan dessa två lagen. Roma är rätt offensiva men Athletico har et av världens bästa försvar vilket säger en hel del om hur matchbilden bör se ut. Mycket press från Roma på hemmaplan och ett försvarande Madrid som går på kontringar.

Nu kommer vi till Speltips 12/9 | Roma – Athletico Madrid. Vi har valt att köra via Mobilebet som också erbjuder sätt in 300kr och spela med 900kr eller 100% upp till 2500kr för nya spelare. Det spel vi har valt inför matchen blir alltså Båda lagen gör mål till hela 2 gånger pengarna.

Speltips 12/9 | Roma – Athletico Madrid

Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2.00 @Mobilebet | Sätt in 300kr och spela för 900kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar