Speltips 12/9 | Celtic – PSG

Speltips 12/9 | Celtic – PSG. Första omgången av Champions League spelas ikväll och PSG besöker Glasgow och Celtic i första mötet lagen emellan i Grupp B. Övriga lag i gruppen är Bayern Munchen och Anderlecht. Favorit tippade i gruppen är Bayern och Paris. En spännande grupp helt enkelt. Nu mer om denna matchen.

Paris Saint-Germain kom på andra plats i franska ligan förra säsongen strax efter Monaco som tog hem guldet. Paris spelade bra fotboll men Monaco gjorde det bättre. Denna säsongen har Paris storsatsat på nya värvningar som exempel Dani Alves, Neymar Jr och Kylian Mbappé för flera miljarder. Riktigt bra spelare med stor pondus och känsla för spelet. Efter fem matcher är laget obesegrade i franska ligan och har redan pumpat in 19 mål och 15 poäng. Förra säsongen av Champions League slutade mot Barcelona. Första mötet var rena krossen på hemmaplan med hela 4-0 men tyvärr åkte man på en “torsk” på camp nou vilket kan diskuteras och diskuteras världen över om det verkligen fanns rent mjöl i påsen. Nu kommer man tillbaka starkare än någonsin och tänker på allvar utmana alla lag i Champions League och sikta på titeln.

Celtic dominerar skotska ligan år efter år med undantag från rivalen Rangers. Även Celtic storsatsar på att bli ett lag som blir större och större inom Europafotbollen. Man har värvat spelare för närmare 4 miljarder kronor inför denna säsongen. Ny tränare med namn Brendan Rodgers som kom direkt från Liverpool FC. Vilket visar vilken potential Celtic har att lyckas.

Det blir en riktigt spännande match ikväll även om det finns klasskillnader mellan lagen så ska man inte räkna ut Celtic som kan vara rätt vassa och dessutom ha en väldig offensiv. Det blir viktigt för PSG att försöka göra några mål på Celtic inför returen på Parc des princes. Bortamål är alltid viktigt.

Nu till Speltips 12/9 | Celtic – PSG vilket finns en hel del på denna Champions League match. Vi hittade spelet flest mål i andra halvlek hos Mobilebet till ett odds på hela 1.86 vilket vi tror på. PSG är kända för att lägga i en extra växel efter 75e minuten då många lag är trötta. Många gånger slinker det in några goa mål vilket gör att vi tycker det är ett bra spel.

Speltips 12/9 | Celtic – PSG

Spel: Flest mål i andra halvlek
Odds: 1.86 @Mobilebet | Sätt in 300kr och spela för 900kr
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

RYGGA SPELET HÄMTA BONUS

Relevanta artiklar