Speltips 12/11 | Schweiz – N Irland

Speltips 12/11 | Schweiz – Nordirland. Nu blir det spännande! Första returmötet i playoff spelen. Schweiz vann på bortaplan med 0-1 i förra mötet. Det dröjde ändå till andra halvlek innan det blev mål för bortalaget men till slut löste man matchens enda mål. Bollinnehavet var 37% – 62% och 6 – 15 målchanser vilket visar att Schweiz var det klart bästa laget i matchen. Bra spelat på bortaplan. Nu är det dags för att ta emot Nordirland på hemmaplan istället. Frågan är hur matchbilden kommer att se ut ikväll. Hemmalaget har fördelen med att ha lagt mål på bortamål.

Det blir en väldigt svår match för Nordirland. Speltips 12/11 | Schweiz – N Irland. Hemmalaget kommer att dyka upp med ett gott självförtroende tillsammans med alla hemmafans. Även om det bara blev ett mål i matchen så fanns det väldigt många målchanser och Schweiz pressade högt hela tiden. Vi tror att man kommer att vilja säkra upp VM platsen så fort som möjligt. Däremot kommer man inte vilja släppa in något mål så den stora frågan är om Schweizarna kommer att vara lika offensiva som i förra mötet eller om man kommer satsa på defensiven och kontringar. Nordirland har inget att förlora och måste framåt och göra mål. Frågan är om Nordirland har vad som krävs för att vända på detta och ta VM platsen i detta playoff.

Speltips 12/11 | Schweiz – N Irland

Vi tror att Nordirland kommer att ta första akten och pressa på i början. Eftersom det krävs ett offensivt spel från bortalaget så kommer det också att öppna ytorna för hemmalaget. Vi tror att Schweiz kan göra ett hyfsat tidigt mål och vinna första halvlek. Det är en svår match att spela på. I denna matchen spelar vi hos Unibet. Detta spelbolag erbjuder en bonus på 200% upp till 1000kr på första insättningen för nya kunder. Vi tycker att Unibet är helt världsklass bolag på många sätt. Vi rekommenderar detta spelbolaget.

Vinst Schweiz halvtid | Odds 1.95 | Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar