Speltips 12/11 | Grek – Kroat

Speltips 12/11 | Grek – Kroat. Detta returmöte blir en svår nöt att knäcka för Grekland som idag spelar på hemmaplan. Man åkte på stortorsk på bortaplan mot Kroatien som vann med hela 4-1 i första mötet. Visst la Grekerna mål på bortaplan men största delen av matchen tillhörde Kroaterna som dominerade spelet och matchen.

Returen spelas ikväll och bestämmer vilket lag som tar sig vidare till Världsmästerskapen 2018. Det självklara valet i dessa möten är att Kroatien tar sig vidare. Man ska aldrig säga att det är klart bara för att Kroatien leder med 4-1 men det blir svårt att vända på det även på hemmaplan. Alla vet att Grekland är svåra att möta på bortaplan men det krävs en hel del för att Grekland ska vända på detta läget till sin fördel i detta playoff. Det krävs att man minst 3 mål för vinst. Lägger dessutom bortalaget mål så får man addera ytterligare mål.

Ska man enbart gå på statistiken så är Grekland starkare hemma och har vunnit de matcherna mot Kroatien. Däremot så är Kroatien i en fin form och frågan är om det blir en fartfylld match ikväll eller om hemmanationen redan har gett upp hoppet om VM spel. Det återstår att se ikväll men mycket talar för att Kroatien tar sig till VM.

Speltips 12/11 | Grek – Kroat

Inför denna matchen så var det lite svårare att hitta något spelvärt på denna matchen med tanke på hur förra matchen slutade. Vi tror att Grekland kommer att försöka gå på press direkt men kommer att stängas av Kroatien en hel del. Det skulle inte förvåna oss om Kroatien både vinner denna matchen men också går vidare till VM. Däremot så tror vi att Grekland kommer att försöka vinna matchen oavsett om man går vidare eller inte. Detta för att visa sina fans att man kämpar till max för att göra så bra ifrån sig som möjligt. Det spelet vi har valt att spela på är att båda lagen gör mål. Spelet hittade vi hos Unibet som är ett magiskt spelbolag med de flesta tjänster och utbud. Rekommenderas!

Båda lagen gör mål | Odds 1.82 | Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar