Speltips 12/9 Zaragoza – Deportivo La Coruna Copa Del Rey

Speltips 12/9 Zaragoza – Deportivo La Coruna Copa Del Rey | Två jämlika lag möts i en tuff match i Copa del Rey. Bägge lagen spelar i Segunda Division till vardags och är två av de bättre lagen och självklart är detta därav en prestigematch.

Zaragoza Har fått en fin start på säsongen. Man har spelat fyra matcher och lyckats gå obesegrade igenom samtliga och man har plockat ihop åtta poäng, vilket är ett helt klart godkänt resultat. Man är starka defensivt och även offensivt vilket innebär att man är ett balanserat lag. Man har en hel del tekniskt skickliga spelare precis som de flesta lagen i Spanien. Man beräknas bli ett av topplagen i Segunda Division vilket bådar gott. I Spanien så satsar samtliga lag på Copa Del Rey och vi räknar inte med ett B-betonat lag i varken Zaragozas fall eller Deportivo La Corunas. Däremot så kan man rotera på en del spelare med tanke på att man har en ligaomgång som spelas i helgen.

Deportivo La Coruna hade det tufft föregående säsong och åkte ner till den spanska andradivisionen. Man har just nu precis som Zaragoza plockat ihop åtta poäng på två matcher. Man har ett starkt defensivt spel men precis som föregående säsong så ser man ut att ha defensiva problem. Man har dock lyckats göra mål varje match och lever just nu på att man har en fin defensiv. Den här matchen blir en bra värdemätare för bägge lagen. Deportivo har en vinnarmentalitet i klubben och man har vunnit Copa Del Rey och även La Liga tidigare. Laget har varit väletablerade i La Liga men genomgår just nu ett tuff period och vi tror att Deportivo dock satsar något mindre på Copa Del Rey och har större fokus på att ta sig upp till den spanska högstadivisionen.

Speltips 12/9 Zaragoza – Deportivo La Coruna Copa Del Rey

Sannolikhetsbedömning 3,5 av 5 | Antal mål – Över 2,5 (2.21 gånger insatsen)
Motivering | En jämn match väntar där hemmalaget är något större favoriter i den här matchen. Vi tror på att det blir en målrik historia med tanke på att det är tidigt på säsongen och därav bör detta leda till en öppen matchbild med många skapade chanser, som normalt i Spanien. Vi tror därav på en målrik match vilket är en stark rekommendation.

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Antal mål – Över 2,5 | Odds 2,21 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!
</p
 

Relevanta artiklar