Speltips 12/9 GAIS – IFK Värnamo Superettan

Speltips 12/9 GAIS – IFK Värnamo Superettan | Vi blickar ifrån landslagsfotbollen och riktar fokus mot Sverige och charmiga Superettan.

GAIS har det riktigt tufft för tillfället och går igenom en svår period. Man ligger på 26 poäng och en niondeplats efter 21 spelade matcher och man har halkat efter alldeles för mycket för att ha chans att plocka en allsvensk plats. Nu har man inte långt kvar till botten. Man har dock sju poängs marginal ner till trettondeplatsen och det är läge för västkustlaget att börja plocka poäng. Man har spelat oavgjort och förlorat en hel del matcher mot slutet och det är dags för GAIS att vända den här negativa trenden. Man har en helt okej spelartrupp som dock har lyckats stå upp mot en hel del topplag i början av säsongen men ju mer säsongen lidit desto mer har man tappat rent spelmässigt. Nu har man chans att plocka tre pinnar mot ett svagt IFK Värnamo och med tanke på att man spelar på hemma plan så följer det med en hel del press. GAIS har en tuff match framför sig mot ett Värnamo som har allt att spela för.

IFK Värnamo befinner sig i en riktigt bra form för tillfället och man har inte förlorat någon match av de sju senaste matcherna. Man har lyckats se till att hålla jobba ihop ett kompakt försvarsspel och ett anfallsspel där man lyckas hitta rätt. Man står just nu på en 14e plats efter 21 matcher spelade och man har enbart lyckats skrapa ihop 19 poäng vilket är ett svagt resultat. För att kunna stanna kvar i Superettan och slippa spela play off så behöver man hamna på en 12e plats. Man har just nu fyra poäng upp till 12e platsen där IK Frej Täby står parkerade. Värt att tillägga är att IK Frej har en match mer spelad.

Speltips 12/9 GAIS – IFK Värnamo Superettan

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Hemmalaget vinner (1,80 gånger insatsen)
Motivering | Bägge lagen har en hel del att spela för, dock har IFK Värnamo ett vassare läge och de behöver spela för sin existens i Superettan och de har inget att förlora i den här matchen. Med tanke på att GAIS är ett betydligt bättre lag så kan vi inte se de grönsvarta förlora på hemmaplan. GAIS är den klara favoriten i detta möte och vi tror starkt på att tre tar tre pinnar i den här matchen

Matchen startar 19:00 och vi riktar ett stort tack till Nordicbet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr.

Hemmalaget vinner | Odds 1,80 | Hos Nordicbet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar