Speltips 12/8 Atalanta – PSG | Champions League

Speltips 12/8 Atalanta - PSG | Champions League

Speltips 12/8 Atalanta – PSG | Champions League
Vi har en supermatch framför oss mellan två formstarka lag och det är inga mindre än Atalanta som tar emot PSG i ett enkelmöte om vidare spel i semifinalen i Champions League

Atalanta har en väldigt fin säsong bakom sig. Man har haft en enorm målskörd som är otrolig och har plockat hela 28 poäng i Serie A efter uppehållet vilket är riktigt starka siffror. Tränaren Gasperini har hyllats stort i Italien för sitt arbete med den lilla klubben från Bergamo. Man spelar minst sagt en bländande anfallsfotboll och det ska bli otroligt intressant att se hur man tar sig an PSG som är favoriter inför den här matchen. Gasperini har lyckats svetsa samman Atalantas trebackslinje och spelar med två yttermittfältare som kan ses som wing-backs då de faller lågt när motståndarna har bollen. Man har starka spelare som Papu Gomez, Luis Muriel och andra spelare som inte riktigt besitter kvalité i världsklass och det är just vad som gör Atalanta till ett så stort uttropstecken. Man hamnade på en tredjeplats i Serie A vilket är otroligt bra med tanke på spelarmaterialet. Vi tror definitivt på att Atalanta kan ta sig vidare, trots att man helt klart är underdogs.

PSG har en riktigt fin trupp med väletablerade spelare som besitter kvalité i världsklass och även rutin vilket är extremt viktigt i dessa typer av viktiga möten. Om Kylian Mbappé kommer att spela är oklart, men högst troligt så kommer han inte att spela om man ska tro på vad medierna säger. Om Mbappé förblir utanför truppen så kommer Pablo Sarabia att starta istället på högerkanten brevid Icardi som spelar centralt tillsammans med Neymar vänster om sig. PSG har helt klart en starkare trupp och förblir därför favoriter att ta sig vidare. Man har en bra form och slog senast Lyon i cupfinalen efter förlängningsdrama.

Speltips 12/8 Atalanta – PSG | Champions League

Sannolikhetsbedömning 3 av 5 | PSG vinst (2,04 gånger pengarna) | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
PSG är som sagt favoriter inför den här matchen och laget från Paris blir en extremt tuff nöt att knäcka för Atalanta. Dock så har Atalanta en genomgående stark säsong vilket skulle innebära att vi inte blir chockade om man skulle lyckas tackla PSG. Atalanta saknar sin förstamålvakt Gollini och kommer istället att starta med sin andramålvakt Sportiello. Vi väljer att spela PSG vinst till 2,04 gånger pengarna, ett bättre spel på förhand hittar ni inte på den här matchen. Dock så ska det tilläggas att en målrik match väntar oftast när dessa lag spelar och att spela över 2,5 mål kan också vara värt men dock till ett lägre odds. (1,54) .

Matchen startar 21:00 och vi riktar ett stort tack till NordicBet för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av erbjudandet som ger alla nya spelare 100 kronor att spela för. Tryck här för att ta del av kampanjen!

Relevanta artiklar