Speltips 12/7 Shamrock Rovers – AIK Europa League kval

Speltips 12/7 Shamrock Rovers – AIK Europa League kval | AIK har chansen att ta sig till ett Europa League kval och vi tittar närmare på den första kvalmatchen mot det irländska Shamrock Rovers.

Shamrock Rovers ligger just nu på en fjärdeplats i den irländska Airtricity League och har sju poäng bakom trean som ligger på en kvalplats till Europa League. Intäkterna för att ta sig till ett europamästerskap är otroligt viktiga och som det ser ut så blir det tufft för Shamrock Rovers att ta plocka tredjeplatsen för att kunna ha chans att kvala in till Europa League inför kommande säsong. Detta lägger ännu mer press på laget att ta sig vidare så långt som det går. Dock så kan de ta en kvalplats genom att vinna irländska cupen, men det är inget som laget kan räkna med. Att spela ute i europa är betydligt tuffare och 0-7 förlusten mot Celtic säger en del om hur lagets form är, med tanke på att det var sista matchen inför detta möte.

AIK har en stark form att ta med sig till matchen och de har endast förlorat en av sina 15e senaste matcher som var en träningsmatch mot Helsingborg i mars. Man kommer från en del tuffa möten och man har lyckats stå upp mot Östersund, Hammarby, IFK Norrköping bl.a. och AIK har visat att de inte är lätta att slå. Man spelar en kontrollerad försvarsfotboll toppat med ett vasst anfallsspel där man har nytta av sina snabba omställningar. För att AIK så kunna räkna med att prestera i kommande omgångar om de skulle slå Shamrock Rovers så gäller de att de lyckas kontrollera matchen och är trygga i det defensiva spelet.

Speltips 12/7 Shamrock Rovers – AIK Europa League kval

Sannolikhetsbedömning 4 av 5 | Matchvinnare – AIK vinner (1,75 gånger insatsen)
Motivering | Shamrock kommer senast från en tung 0-7 förlust och att ha ett genrep inför en viktig match som man förlorar med 0-7 är otroligt tungt. Samtidigt har AIK har visat att de kan prestera när det är viktigt. Vi vet att de har internationell klass på många spelare både potentiellt och erfarenhetsmässigt och i dessa typer av viktiga matcher så väger det mycket och därför tror vi på att AIK gör jobbet och vinner matchen.

Matchen mellan Shamrock Rovers – AIK startar 20:05 och vi riktar ett stort tack till Betsafe för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett erbjudande med 100% bonus upp till 1000kr hos Betsafe.

Matchresultat – AIK vinner | Odds 1,75 | Hos Betsafe
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

 

Relevanta artiklar