Speltips 12/5 Inter – Sassuolo

Speltips 12/5 Inter – Sassuolo. Näst sista omgången i Italien ser ut att vara mycket avgörande både för de som tyvärr tvingas lämna ligan och de som har chans att plocka poäng i ett race om det viktiga europaplatserna.

Inter tar emot Sassuolo och bägge lagen har i princip lika bra form. Sassuolo har inget att spela för men däremot har Inter allt att vinna. De ligger två poäng bakom Lazio som ligger på en fjärdeplats och en direkplats till Champions League och Inter är på jakt efter den platsen.

Lazio möter Crotone på bortaplan och sista omgången möts både Inter och Lazio på Stadio Olimpico. Vad som är oerhört viktigt i helgens omgång 37 är att ingen av lagen tappar poäng. Om bägge lagen plockar lika många poäng i sina näst sista matcher så avgörs det på Stadio Olimpico. Inter behöver komma iväg med tre poäng för att knipa Champions League-platsen och Lazio kan därmed nöja sig med ett likaresultat.

I kvällens match mellan Inter och Sassuolo så ställer Bägge lagen upp med full trupp förutom Peluso som saknas i det grönsvarta laget.

Bägge lagen har som sagt en bra form men eftersom att pressen ligger på Inter så tror vi att de också blir de spelförande laget. Senast Sassuolo var på besök på San Siro så gästade de Milan och plockade med sig en poäng i ett skede där Sassuolo låg risigt till ute i tabellen. Sassuolo har absolut ingen press på sig inför kvällens match och det tror vi kan ge en positiv effekt på spelarna. Ska Inter kunna plocka tre poäng för att hålla uppe hoppet om Champions League kommande säsong så måste de sätta hög press på det kontringslaga gladet Sassuolo.

Inför kvällens match förutspår vi en match med många mål och chanser åt bägge håll. Sassuolo spelar en fin kontringsfotboll och kanske kan det ställa till det för Inter?

Speltips 12/5 Inter – Sassuolo

Vi riktar ett stort tack till Betsson för de generösa oddsen. Passa på som ny spelare att ta del av ett riskfritt spel upp till 1000kr hos Betsson.

Speltips A | Högsannolik | Båda lagen gör mål, inte oavgjort – Ja (2,12 gånger insatsen)
Speltips B | Rimlig | Matchresultat halvtid – Oavgjort (3,45 gånger insatsen)

Har ni önskemål om speltips på specifika matcher, ligor eller annat så kommentera gärna nedan. Hälsningar TipsBetting-teamet

Båda lagen gör mål, inte oavgjort – Ja | Odds 2,12 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Matchresultat halvtid – Oavgjort | Odds 3.45 | Hos Betsson
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar