Speltips 12/2 Bologna – Benevento | Serie A

Speltips 12/2 Bologna - Benevento | Serie A

Speltips 12/2 Bologna – Benevento | Serie A
Vi startar helgen med en härlig fredagskvällsmatch mellan Bologna och Benevento i Serie A. Ett mycket jämnt möte väntar två lagen som står på plats 13 och 14 i tabellen.

Bologna har plockat 23 poäng efter 21 spelade matcher och man har i dagsläget ingen toppform, men heller ingen bottenform då man ändå plockat sex poiäng under sina fem senaste matcher och med tanke på att förlusterna kommit mot Milan och Juventus så kan vi konstatera att man har ett bra utgångsläge mot Benevento som heller inte befinner sig i någon toppform. Det har varit blåsväder i Bolognalägret under delar av säsongen då någon spelare läckt ut information om klubben i media och detta har givetvis inte fört med något gott. Dock så har laget en mycket rutinerad tränare som vet hur han ska hantera dessa typer av situationer och vi vill påstå att det är mycket tack vare Mihajlovic som man ändå gjort okej insatser. Man har under sina fyra senaste matcher gjort fem mål och släppt in fyra stycken, vilket ändå är helt okej för ett lag av Bolognas kaliber. Man har ett helt okej lag och har all chans att plocka tre poäng mot Inzaghis Benevento. Dock så behöver man då se till att göra jobbet både defensivt och offensivt, men främst defensivt, som har varit svagheten i Bolognas spel.

Benevento har efter en bra period svackat på sistone och har inte vunnit någon av sina fem senaste matcher. Man har dock ställts mot Atalanta och Inter, vilket vi kan förstå att man tappar poäng mot. Dock så har man åkt på en 4-1 förlust mot jumbon Crotone på bortaplan vilket är en mycket tung förlust. Man har en helt okej trupp med Caprari, Gianluca Lapadula, Roberto Insigne och Schiattarella som har presterat under större delen av säsongen. Försvaret som såg så stabilt ut i inledningen av säsongen för Benevento har svackat och detta är vad som lett till att man tappat många poäng mot slutet. Man hade innan svackan en fin svit på sex matcher med enbart en förlust och under dessa matcher släppte man endast in tre mål totalt. Det är ett stort tecken på att Inzaghi satte det defensiva spelet vilket man behöver hitta tillbaka till. Annars så kommer man få en mycket tuff match mot Bologna på bortaplan och huruvida Inzaghi lyckas styra skeppet på fredagskvällen återstår att se.

Speltips 12/2 Bologna – Benevento | Serie A

Speltips | Oavgjort | 3,45 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har ett mycket jämnt möte framför oss där Benevento behöver vända på den negativa trenden samtidigt som Bologna jagar poäng. Bägge lagen står på lika många poäng men Benevento har -17 i målskillnad mot Bologna som har -7. Ett mycket jämnt  möte väntar och inget av lagen har råd att förlora detta möte då man riskerar att minska avståndet till bottenlagen. Ett oavgjort resultat låter mest rimligt och ger även ett bra odds. Vi ser fram emot att bänka oss i tv-soffan och följa detta möte, lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar