Speltips 13/2 Spezia – Milan | Serie A

Speltips 12/2 Bologna - Benevento | Serie A

Speltips 13/2 Spezia – Milan | Serie A
Zlatan Ibrahimovic Milan leder fortfarande ligan och går för tre poäng mot Spezia som har en okej form i dagsläget.

Spezia slog senast Sassuolo med 1-2 i bortaplan vilket var tre mycket viktiga poäng för Spezia som vill undvika en eventuell bottenstrid till varje pris. Man står just nu på plats 16 med sina 21 poäng och har Torino och Cagliari bakom sig på 16 respektive 15 poäng. Man har ett helt okej lag men inte tillräckligt bra för att sluta som ett övre mittenlag. Man kommer förmodligen landa någonstans mellan plats 12 och 17 och behöver varje poäng man kan tänkas plocka. Man har inga storspelare men lyckas ändå att göra det bra utifrån förutsättningarna. Mot Milan så förväntar vi oss ett Spezia som ligger lågt och satsar på kontringar och fasta situationer. Dock så har vi sett Spezia överraska för och om man kommer att göra det mot ligaledaren återstår att se.

Milan har gått som tåget den här säsongen och har endast två förluster i ligan och ett facit på 45 gjorda mål och 23 insläppta mål. Formen pekar inte rakt uppåt men i ligan så har man vunnit tre av sina fyra senaste matcher och förlusten kom i chockmötet mot Atalanta där man föll platt med 0-3 på hemmaplan. Samtliga lagdelar gör ett mycket bra jobb och med tanke på att Hakan Calhanoglu och Bennacer har kommit tillbaka så har de rödsvarta en ännu starkare trupp än vad man haft på sistone. En stor fördel för laget är att även spelare som sitter på bänken kommer in och levererar, vilket är en trygghet för hela milanlägret. Detta är ett möte där man bara måste plocka tre poäng med tanke på att Inter ställs mot Lazio och man har därav chans att rycka ifrån ytterligare i tabellen. Ska man lyckas slå Spezia så räcker det för Milans del att fortsätta fokusera på det kreativa anfallsspelet och så länge man fortsätter leverera framåt så tvivlar vi inte på Milan.

Speltips 13/2 Spezia – Milan | Serie A

Speltips | Milan vinst | 1,49 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Milan är storfavoriter i detta möte och inget talar för en vinst för Spezias del. Dock så finns det alltid en viss risk för ett oavgjort resultat om detta blir ett möte där bollen bara inte vill in för Milan. Dock så är det bästa spelet i detta möte en rak milanvinst för 1,49 gånger insatsen. Vi håller tummarna för Zlatans Milan och önskar er lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till William Hill för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar