Speltips 12/11 Ungern – Island | Nations League

Speltips 12/11 Ungern – Island | Nations League
Det är åter dags för Europa League och under torsdagskvällen så ställs Ungern mot Island.

Ungern har en helt okej form och har endast förlorat en av sina fyra senaste matcher, vilket är ett bra resultat för ett landslag som Ungern. Man har under dessa matcher gjort sju mål och släppt in fyra mål. Utifrån detta kan vi se att defensiven fungerar som den ska. Nu ställs man mot ett hungrigt Island och för att kunna ta sig vidare så behöver man se till att fortsätta spela stabilt defensivt och även vara kreativa framåt. Man har ett jämnbra lag i stora drag i jämförelse med Island och utmaningen för Ungern blir att penetrera Islands försvar. En tuff match väntar men Ungern är favoriter i detta möte sett till formen på bägge lagen.

Island har inte någon bra form för tillfället. Man har endast vunnit en av sina fem senaste matcher och det var mot Rumänien. Erik Hamrén har inte lyckats styra upp laget ordentligt och man har släppt in 12 mål under sina fem senaste matcher vilket är helt klart underkänt. Att man dessutom endast lyckats göra fyra mål talar än mer om att Island just nu befinner sig i en svacka som man inte befunnit sig i på ett långt tag. Nu gäller det att man ser till att vara löpstarka framåt som man brukar men även starka defensivt. Man ställs mot ett något svagare lag offensivt än man ställts mot tidigare. En liten ”ursäkt” för Islands del är ju att man ställts mot England och Belgien, som är nivåer bättre än Island. En tuff match väntar för Island och Hamrén i Ungern.

Speltips 12/11 Ungern – Island | Nations League

Speltips | Oavgjort | 3,10 gånger pengarna | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Vi har en mycket jämn och oförutsägbar match framför oss. Vi tror på en målsnål tillställning och därmed ett oavgjort resultat. 3,10 är alldeles för bra för ett oavgjort resultat för lag likt dessa. Helt klart matchens bästa spel på förhand. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar