Speltips 12/1 AC Milan – Torino | Coppa Italia

Speltips 12/1 AC Milan - Torino | Coppa italia

Speltips 12/1 AC Milan – Torino | Coppa italia
Det är dags för ett möte mellan AC Milan och Torino återigen. Detta blir andra mötet för bägge lagen inom loppet av fyra dagar. Den här gången är det dock inte i Serie A utan i italienska cupen, Coppa Italia.

Milan har en mycket bra form och har endast en förlust sedan covid-19-uppehållet. Förlusten kom för en vecka sedan mot Juventis i Serie A. Dock så saknade Milan många spelare och Juventus blev numret för stort för Milan. Senast så fick Zlatan göra ett inhopp i minut 85 mot Torino och i detta möte så väntas han få mer speltid. Om detta innebär att han starkar återstår att se, men högst troligt får han starta och spela minst 50-60 minuter. Milan har en stark bredd på truppen och kommer att ställa upp med en del reserver från start. Spelare som Kalulu och Daniel Maldini förväntas få speltid vilket är viktigt för att både avlasta de som är ordinarie samt att se till att de yngre spelarna får spela in sig i laget. Milan är favoriten i detta möte och lyckades slå Torino i helgen med ett säkert 2-0 resultat. Man har ett bättre lag på i princip varje position och bör utan problem lyckas slå Torino på nytt.

Torino har höjt sig på sistone och hade en lång svit utan vinst. Nu har man dock vänt på detta och slog senast Parma med 0-3 på bortaplan för drygt en vecka sedan. Man spelade därefter 1-1 mot Hellas Verona och förlorade som sagt senast mot Milan. Nu ställs man återigen mot Milan och förväntas att få en mycket tuff match. Trots att Milan ställer upp med reserver på delar av plan så kan vi inte räkna med att detta gör saken lättare för bortalaget. Man har ett starkt lag med spelare som Meite, Belotti och Linetty som ska vara de avgörande pjäserna i Giampaolos Torino. Man har en mycket tuff match framför sig och ska man lyckas plocka poäng mot Milan så gäller det att man sätter hög press på Milan och orkar hålla tempot i större delarna av matchen. Milan är ett lag som straffar vilket lag som helst om de får målchanser och för Torinos del gäller det att ta vara på de chanser man får.

Speltips 12/1 AC Milan – Torino | Coppa italia

Speltips | Milan vinst | 1,58 gånger insatsen | OBS! Oddset är en rörlig siffra som kan komma att ha ändrats.

Motivering
Milan lyckades slå Torino senast utan några problem och inte mycket har förändrats sedan fyra dagar tillbaka. Torino är dock mer beredda på var som väntar och med tanke på att Milan kommer att ställa upp med reservspelare så kan vi räkna med en jämnare match än den första. Dock så har Torino en tuff tabellplacering i Serie A och med tanke på att man står på en 18e plats så kan det hända att Giampaolo vilar en del spelare. En vinst för hemmalaget tror vi starkt på. Lycka till!

Matchen startar 20:45 och vi riktar ett stort tack till No Account Bet för de generösa oddsen.  Tryck här för att ta del av kampanjen, ingen registrering krävs!

Relevanta artiklar