Speltips 11/11 | ÖIS – Mjällby

Speltips 11/11 | ÖIS – Mjällby. Här har vi en riktigt spännande match som är direkt avgörande vilket lag som spelar i Superettan nästa säsong. Förra mötet spelades hemma för Mjällby och slutade 2-1 för hemmalaget. Ett resultat som inte riktigt speglade matchen om man ska vara ärlig. Däremot så är det inte statistiken som är viktig utan vinsterna. Vi tycker ÖIS hade väldigt många chanser men det räckte inte hela vägen. Dessutom åkte Mjällby på ett rött kort som öppnade för ett ännu mer offensivt spel för ÖIS som tyvärr inte lyckades att sätta dit bollen efter det röda kortet.

Nu väntar ett spännande möte på hemmaplan i Göteborg och kommer att avgöra om Göteborgslaget kan vända på dessa siffrorna och stanna i Superettan. Dom spelar oftast bättre på hemmaplan. Som det ser ut nu krävs är alltså en vinst med minst två mål för att man ska ta direktplatsen.

Självklart kan det bli en väldigt svår uppgift att vända 2-1 borta till en direktplats för Superettan. Men fördelen ligger hos ÖIS som just nu ligger i underläge kan man tycka. Vi tror att hemmalaget kommer att spela väldigt offensivt i denna matchen och fokusera på det lilla extra i avslut och passningar. Istället för bra statistik så behövs riktiga avslut och mål.

Speltips 11/11 | ÖIS – Mjällby

Förra speltipset satt med över 2.5 mål i matchen och i denna match har vi tänkt att spela något helt annat. Eftersom vi tycker att ÖIS stod för en bra match i förra mötet och skulle lika gärna kunnat åka hem med vinst och fler mål. Därför tror vi faktiskt att ÖIS löser en vinst i denna matchen. Om dom går vidare eller inte är vi inte lika säkra på men en vinst borde man kunna lösa. Det blir vårat speltips för denna match och spelas via ComeOn som är ett väldigt bra spelbolag. Ny kunder kan sätta in 100kr och spela för 500kr vilket är världsklass. ComeOn är ett spelbolag att rekommendera.

ÖIS vinner matchen | Odds 1.95 | ComeOn
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar