Speltips 11/11 | Heja Danmark – Irland

Speltips 11/11 | Heja Danmark – Irland. Här har vi en rolig match mellan våra grannar och Irland. Första mötet av två i detta playoff. Danmark brukar vara rätt starka på hemmaplan. Man har totalt spelat fyra VM slutspel och åtta EM slutspel. Danmark vann EM 1992 när man fick Jugoslaviens plats i EM fast att man egentligen hade åkt ur. Ingen trodde på att Danmark skulle kunna ta guldet men så blev det. Det är inte första gången det blir playoff för Danmark. Sverige slog ut danskarna i just playoff till EM och tog sig vidare till Europamästerskapen.

Irland kan vara rätt starka dom också och har på meritlistan tre VM spel och tre EM spel. Irland känns som ett väldigt starkt lag hemma och har gjort en hel del bra prestationer genom tiderna. Däremot är dom inte lika vassa på bortaplan. Men som sagt så är det ett ganska så bra lag så denna matchen kan bli väldigt spännande.

Vi tror helt klart att Danmark är det starkaste laget just nu hemma. Däremot så skulle man nog kunna säga att lagen i fråga är ganska så jämna överlag. Det kommer bli spännande att se vad hemmalaget kan skapa i denna matchen och om man har vad som krävs för att vinna mot Irland och ta sig vidare.

Gällande matchbilden så tror vi faktiskt att Danmark kommer ha mest bollinnehav och föra matchen på ett offensivt sätt. Däremot kommer Irland inte göra det enkelt för hemmalaget utan det kommer att vara en fartfylld match. Bortalaget kommer att försöka hålla tätt samtidigt som dom går på kontringar. Irländarna är väldigt bra på att hela tiden försöka även om dom är i underläge. Det har visat sig i många matcher som spelats. Sverige har också haft ett par spännande matcher mot både Danmark och Irland.

Speltips 11/11 | Heja Danmark – Irland

Nu till speltipset inför denna matchen. Det är väldigt svårt att säga vilket lag som kommer att vinna. Danmark har enligt statistiken inte vunnit mot Irland på senare år utan bästa resultat har blivit kryss. Vi tror att båda lagen kommer att vara väldigt taggade på att vinna och gå vidare i playoff. Förmodligen blir det två spännande matcher. Vi kommer att spela på att båda lagen gör mål i matchen. Detta för att Danmark har hemmaplan och godast form och att Irland brukar göra mål i de flesta matcher. Detta spelet hittade vi hos Unibet som är matchvärd. Unibet är ett spelbolag i världsklass. Nya kunder kan hämta en bonus på 200% upp till 1000kr på första insättningen. Ett spelbolag vi kan rekommendera.

Båda lagen gör mål | Odds 2.20 | Unibet
Oddsen kan ha ändrats och spel sker på eget ansvar!

Relevanta artiklar